Prea tarziu sfatul. L-am schimbat de multe ori de atunci. Ateptam sa spui ceva de noul soft aparut.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Prea tarziu sfatul. L-am schimbat de multe ori de atunci. Ateptam sa spui ceva de noul soft aparut.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca a aparut de ce nul urci pe UPLOAD? asa voi sti sigur ca a aparut un nou soft sil pot verificaQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca nu ai rabdare pina rasfoiesc toate forumurile cu si despre kaon si cind gasesc ceva normal ca postez
Am postat linkul. Ia de acolo. hw 12.C1.A5
Pentru kaon ca sa vada TPS din nou va trebui sa mai asteptam citeva zile,sper ca nu multe,aveti grija ce softuri probati sa nu va blocati receiverulQuote:
N-am jtag ca l-as fi probat deja. Probabil o sa fac un efort si imi voi face unul. Numai ca nu stiu cum sa fac conectarea jtagului cu receiverul. O sa-l desfac zilele astea sa vad cum se poate lega la jtag.
Aici aveti softurile pe care le folosesc de obicei si citeva elemente ajutatoare;
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A aparut soft nou ptr kaon cu emu 9.8.9. A probat cineva? Face lumina la t*s?
Si am vazut ceva si pe digital.
Nu fac lumina pe TPS,deschid doar citeva programe in ABSATQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E bine si asa. Ce programe? Cel de muzica clasica e printre ele?
Printre altele da,merge si motors si inca citeva..eu stau mai mult pe astra chiar daca am multifeed si imi intra si TPS,nu prea ma pasioneaza,au decuzut mult,mai degraba stau pe D+Quote:
Pentru cei ce vor sa vada ABSAT am pus aici ce am probat eu si e ok;
Nu merge niciun program de pe ABsat. Teapa.
Man la mine merg am bootloader 9v4 pune si ai sa vezi dar nu toate programele doar o parte softul este inca in teste!!Quote:
ABSAT down de aseara nu mai merge nimic! poate apare o alta versiune de soft ca cea de test nu a fost functionala decit 3 zile si nu deschidea decit 7 programe,pacat ca nu se mai ocupa nimeni de softurile kaon cum era pina anul trecut dar cine stie poate poate...
Soft nou cu emu 5.8.170.
TPS OK!!! probat de mine in ultima ora merge perfect fara intreruperi,uitati softul aici;
bm-8400 sta2_12.c1.a5_070425c TPS OK!!!
Enjoy!
Am instalat azi noul soft. E ok...sa vedem cat va tine minunea. Pacat ca nu au rezolvat problema cu subtitrarea si bineinteles cu premierele.
Softuri noi postate de memedim: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Si care e noutatea?ca sunt vechi doar asta ce mi se pare nou NV-8050DCIZ_12.C1.A5_040708zc.btm dar cred ca il am in arhiva,deci;
care e noutatea? grafica? atunci aruncale,deschid ceva fata de ce e pus pe UPLOAD? nu,atunci la cos cu ele,un soft nou este acel soft care deschide ceva,spre ex; premiere,ori are ceva in meniul de key ce nu au celalate softuri,asta e noutate ca schimba grafica nu ma incalzeste cu nimic ca nu grafica meniului iti deschide programe!!
Unul dintre ele are emu 5.8.172. Nu am verificat nimic ptr ca nu mai am timp. Iar cele care au aparut din 25 aprilie pana acum la mine au facut probleme; se restarteaza receptorul aleator si destul de des. Daca pana inainte de 25 aprilie cred ca o singura da mi s-a intamplat sa mi se restarteze kaonul acum mi se intampla si de 3-4 ori pe zi..depinde cat de mult il butonez. Si ma gandesc ca softurile aparute rezolva acest bug.
Nu te lua dupa denumire...ca te poti insela. In general tot ce a aparut in ultima perioada sunt softuri vechi.....facute prin 2004-2005 si updatate doar parti din el. Iar premierele n-o sa mearga pe acest receptor. Poate daca schimba norma de codare.