am doua skinuri unuol l-am instalat eu separat, dar nu imi place, ca sa mai pot instala memoria DM 500s fiind mica, cum il sterg pe cel ce nu il mai vreau, scuzati de intrebare!
Multumesc!
Printable View
am doua skinuri unuol l-am instalat eu separat, dar nu imi place, ca sa mai pot instala memoria DM 500s fiind mica, cum il sterg pe cel ce nu il mai vreau, scuzati de intrebare!
Multumesc!
Aici este locatia unde se instaleaza un skin:
/var/tuxbox/config/enigma/font/_NUME_SKIN
/var/tuxbox/config/enigma/pictures/_NUME_SKIN
/var/tuxbox/config/enigma/skin/_NUME_SKIN
_stergi manual din DCC folderele cu pricina_ Atentie ! inainte de operatia asta seteaza skinul default.
merci!
singura nemultumire si va cer ajutorul pe care vad ca il oferiti, si va multumec pentru asta, as dori sa se vada mai mari in LISTA, BUCHETELE!, se vedea prea mici!
!. Rugaminte ...nu-mi lua in nume de rau, foloseste butonul REPLY to THREAD si nu apasa pe REPLY whith Quote (citeste [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...], punctul 12).
2. Pentru a modifica marimea fontului intr-un skin trebuie sa modifici o ceva in /var/tuxbox/config/enigma/skins/*.esml si nu iti recomand pentru inceput, insa daca spui ce imagine folosesti si ce skin iti pot trimite eu fisierul ala modificat cu marimea fontului pe care o doresti.
Pentru dm 500 , edg image , testat pe 16/9 .
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe openpli o merge?
Posibil sa mearga , nu am testat , o sa fie ceva elemete lipsa dar se inlocuiesc prin analogie (inf desspre decodare) .Posibil sa apara naspa bara de progres din lista de programe .
din pacate nu merge...dar cum pli este o imagine destul de inteligenta ma lasat frumos sa intru si cum am sters skinu cum a intrat automat pe skin default
pacat ca e un skin frumos..daca crezi ca poti sa faci ceva:drinks:
@maximuss
Apreciez munca ta pe care o faci pentru noi, continua te rog tot asa.
Poti cumva face si ceva skinuri pentru E2 ?
As fi recunoscator.
Nu detin receptor cu E2 si nici nu cred ca o sa am vreodata ...din motive financiare. DM 500 am si doar pentru el pot face skinuri.
bine ca ai participat la concurs, poate ai sa castigi...
era bun daca premiu era un dm800, 500hd sau vu , ca skinurile pt care vei lucra sa fie compatibile cu tehnica ce o are majoritatea celor cu E2
Dar daca era un amiko cu e 2 ?
Cred ca sambata si duminica ma mai injura unii ca sant offline ... doar atunci pot uita e timp .
Max30 skin for edg image dm 500 , tested 16/9
Max30 skin for Pli image Dm 500 .Tested on OPEN PLI 16/9 screen size.
Max31 skin for edg image , dm 500. Tested on 16/9 screen size.
eu in locul tau plecam de mult de pe forumul acesta...meritai locul 1 la concurs...poate asa aveam si noi skinuri hd....dar nah cum boschetarii astia s-au votat intre ei nu ai ce sa faci....
Cocalarilor parca sunteti LPF...uite asa se duce dracu si acest forum...
moooooo vorbesti ca un adevarat boschetar si cocalar..............ce dracu cauti tu aici??????aaa stiu pe mama,lasa ca i spun imediat
@laleaua poate ti-era dor de el!
val,am zis si in postu celalalt,hai sa nu i bagam pe gat totu............desi nu contest ca nu e asa
eu m-am grabit sa-l rasplatesc cu averisment dar cred ca ii trebuia mai mult