NU e chiar asa. Poti suna la relatii clienti si sa le ceri acceptul ptr a utiliza cardul in in dreambox. Vezi ca trebuie sa ai neaparat dm800 sau compatibil HD (vu+, etc) ca sa iti mearga cardul la capatitate maxima.
Printable View
NU e chiar asa. Poti suna la relatii clienti si sa le ceri acceptul ptr a utiliza cardul in in dreambox. Vezi ca trebuie sa ai neaparat dm800 sau compatibil HD (vu+, etc) ca sa iti mearga cardul la capatitate maxima.
Multumesc de raspuns , insa in situatia mea nu se schimba nimic fiindca serverul de cccam este pe un receptor nonHD si receptorul HD nu stie cccam fiind doar client , deci...........
Deci o sa vezi doar canale SD.
deci daca ai dm500s.. nu merge ??...asta in ideea ca dau linie unui alt receiver hd pe care il am in casa....
Voi v-ati uitat la titlul topicului? Cititi-l pana intelegeti si dupa aceia scrieti pe o foaie de hartie de 100 de ori; cadrul de dolce NU mai merge in sharing.
Si daca mai vreti sa intrebati cum sa puneti cardul dulce in alt receptor inseamna ca nu ati scris suficient. Si luati alta foaie de hartie.
O zi buna.
nici chiar asa....am crezut altceva... nu-i bai...am fost doar un pic indus in eroare uitand faptul ca a pune o cartela in alt receiver nu inseamna sharing...imi fac mea culpa...
si sa stii ca nu este nici o problema sa iau alta foaie de hartie...:thx::gata:
sa pui cartea in alt rec hai ca nu ar fi o prob...dar precum ziceai si tu...vrei sa ti dai linie din acel rec:)
si tu mario m ai dezamagit:)
am incercat.....cei de la call center ptr dolce au zis ca este ok ..si vor veni cu cartela...Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
a venit ziua cea mare .....pe comanda scria clar instalare cartela dolce hd in receiver proprietate....eu am un alligator in care cartela sd mergea fara sa pui box key....au dat telefon la Bucuresti ...le-au spus ca nu se poate face nimic..si au plecat la fel cum au venit:agresiv:...
nu cred ca mai trebuie sa mai spun ceva in plus
tu iti bati joc de noi??/
probabil au crezut ca e vorba de o conserva nds , kaon aflata in propietatea ta . altfel iti spuneau clar de la inceput ca nu merge .Quote:
Originally Posted by cristian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps. nici in vemurile bune nu se accepta alta destinatie a cardului .
Poti scapa acum de Dolce cu noul tarif {5,9 euro} de la 4.9.
salutare
prot hd, sport.ro HD, tvr1HD
restul SD am incercat doar Acasa, si Discovery
---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:43 ----------
nus ce sa zic.. dar imi este foarte greu sa cred.. dar daca este adevarat atunci e o minune, si la urma urmei... iti merge acu in dreambox sau nu?... o poti pune la ``bataie``? ca sa ne convingem si noi.. nu de alta dar daca e adevarat si merge... atunci asta e ``salvarea`` multoraQuote:
Originally Posted by cristian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e o minune, tocmai ca nu i-a facut activarea
.........................
Eu va recomand sa testati care aveti carti in oscam....
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am eu abo(sd) la dulce si 1 alien.bag cartela in receiver si atat?mai tre sa fac ceva in oscam?incerc dupa ora 20
ce sa intelegem??? programele hd merg cu cardul de dolce?? si cele sd nu merg??
Merg doar alea la care ai subscriptia platita, ce platesti aia vezi.
Ca cineva stie ce sa scrie la INS7E?
Sau?
App... asa se vorbeste si de Polaris de pe 39 EST ca nu merge in sharing si ma luminat un sarb din lista de mess ca merge... cel putin pentru 1 zi cat mia lasat linia deschisa!!!
La mine nu deschide HBO,HBO Comedy si HBO HD
adica maxpack
mentionez ca imi deschide cu CCcam din hop2
restul se deschid toate
Uploaded with [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
deci dolcele merge iarasi in share...... dar programele sd merg?? pt ca nimeni nu mi-a raspuns la intrebare....
Polaris foloseste Bulcrypt, nu are legatura cu problema de la Dolce. In ce ai bagat linia sarbului, in cccam sau oscam ?Quote:
Originally Posted by costibarda [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@tmdmitza, merg si cele sd.