newcs+mgcamd in 3 min face
Printable View
newcs+mgcamd in 3 min face
Quote:
Originally Posted by pinupin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu era activata din sms nu trimisesem ultima cifra dupa liniutza eu fiind sigur ca daca seria nu este corecta/incompleta primesc un mesaj de avertizare asa cum precizau la instructiuni. in fine am sumt in call centeru focu_s si a luat cu scam dupa ce cu evo-newcs si cu mgmcam nu a vrut, cu scam in 3 min dupa reboot si merge si in kaon. multumesc tuturor dar mai ales familiei care a crezut in mine si a impartasit suferinta, deznadejdea si acum VICTORIA .
Al vostru pt eternitate si purtujur, pin sluga umila.
Quote:
Originally Posted by pinupin
Fără supărare ... dar m-ai dat gata :lol:
Oricum , bine că ţi-ai rezolvat problema
.
zi si mie ce inseamna purtujur ca am cautat in DEX si nu gasesc nimic :sorry:Quote:
Originally Posted by pinupin [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cred ca nu ai cautat bine!Ia vezi poate gasesti ceva pe la francezi!Omul stie mai multe limbi!
Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
NU IN DEX SI NICI ALTE LIMBI STRAINE(apropo stiti care este cea mai grea limba? r: prima) "O NOAPTE FURTUNOASA " ION LUCA CARAGIALE.
R.V studinte la drept si publicist la la gura patriotului nationale.
ori toti sa muriti ori toti sa scapam.R.V.
tradare sa fie dar sa stim si noi . FARFURIDI
sa fiu castigator la bingo daca ma ducea gandul la asa expresii ... imi incingeam creierul cu caid-uri si alte bazaconii :sorry:
salutare! are cineva bunatatea sa posteze un newcs.xml probat sa functioneze cu smargo si f()cussat pe un server debian? multumesc in avans binevoitorilor!
p.s. stiti daca newcs 1.67 are probleme in a functiona cu smargo pe linux?
succesuri! :drinks:
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
postez logul mai jos. o chestiune foarte interesanta: desi am <enabled>Yes</enabled> in newcs.xml, in log newcs-us spune altceva. m-a capiat! nu mai stiu de ce sa-i fac!
Code:[SCRIPT] start: NewCS Server
This is NewCS 1.67 RC1 [Build: 95] - the New CardServer by the Butter-team..
Compiled on Jul 14 2009 at 12:12:45
Reading Config file from /var/etc/newcs.xml
[ 21:01:03 ] [ Box detect ] Box type 1 (General Boxtype - Generic)
[ 21:01:03 ] [ Config ] Option <enabled> for device -1 (USB0) not present, defaulting to OFF
[ 21:01:03 ] [ Config ] Option <cache> not present, defaulting EMM: 20, ECM: Dynamic
[ NewCS ] Process ID is: 5088
[ 21:01:03 ] [ NewCS ] Ready to GO! :)
nimeni?
:drinks:
Posteaza configul nu logo
in principiu cred ca nu ai serat bine destinatia reader-ului
/dev/ttyUSB0
Se poate cumva modifica numele cu care se vede cartela Focus in exterior ? Am primit acest raspuns de la o persoana:
ok now i see that from you=b02 : 0 [Conax] Redlight (13E
What is that??
,dupa care, desi i-am dat PM de lamurile, m-a sters... :sorry:
Trebuia să-şi actualizeze fişierul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Corect este : 0B020000 "[Conax] Focus(1W) / Redlight (13E)"
.
La fiecare cu care faci schimb da-le si link-ul asta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] unde se poat vedea update-urile la cccam channel info legat de Focus.
Sal
Tu nu el da
spunei ca foloseste CCcam.channelinfo vechi sa il mai inoiasca sau dai sa instaleze Cs Studio acolo apare corect
Faci cum a spus @delta2k2 si e ok.Este vorba de fisierul cccam.providers pe care respectivul nu-l are actualizat la zi si foloseste unul mai vechi.Oricum daca asta e motivul pentru care te-a sters,ignora-l.
Pai nici nu mi-am mai batut capul cu el, daca crede ca vreau sa il prostesc, asta e...
Dupa ultimul update, cardul de focus afiseaza la entitlements ceva in plus.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cred ca este subscriptia pentru canalele ridicate de ESS pentru Focussat :tv: SportKlub si VH-1
Pe unde se mai face update la plocus? tot pe TVR cu Scam-ul? Ca mi-am incarcat si eu cartela si nimic... bezna...
Eu fac cu scam 3.57 astfel: dat jos cccam, pus scam, dat restart la Dream, asteptat 1-2 minute pe TVR 1 pana se lumineaza, dat jos scam, pus din nou cccam. Insa am patit sa nu merga decat unele canale dupa update. Fiind in aceasta situatie, am pus din nou scam si am dat pe fiecare canal din pachet pana s-au vazut toate, apoi am schimbat din nou pe cccam :cool2: