Pai cum asa,pana aseara mergea ,sa faca AU si acum nu mai poate..>?
Ce fel de soft e asta.. se evapora?
Printable View
Pai cum asa,pana aseara mergea ,sa faca AU si acum nu mai poate..>?
Ce fel de soft e asta.. se evapora?
E foarte simplu sa editezi un softcam.key...!!! Se deschide fisierul.key cu notpadul si aici in functie de provider se inlocuiesc keile 00,01,rsa,etc cu altele noi pe care le culegi de pe siteurile de specialitate.Apoi in 3 secunde il incarci in receptor,activezi keile cu MENU 8888 si apoi ...lumina...!Quote:
Originally Posted by joliyy [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A aparut versiunea de soft 2.97.
D+, ok, testat
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am scris softul la un 791 de pe usb. Nu am pus softcam. S-au pastrat setarile, listele de canale, tot. A facut rapid au la tp$ si d+. Pol$at si Premierele sunt cu key actualizate.
Bafta!
Ce este nou la versiunea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] de la echo 7x1? Merita de facut update de la 2.96?
Daca ai acces la Astra1 sau Hispasat, merita. Daca nu, ramai la ce ai acum.Quote:
Originally Posted by qlab001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nou este fix au la d+ , nu este bine ?Quote:
Originally Posted by qlab001 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
791 are un cititor de card Universal adica poti folosi cartele oficiale de:NDS,Via,Ird,Nagra,Conax,cryptow.Separat nu are loc pentru CAM.Quote:
Originally Posted by dyngo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
771-nu are nici unul.
Se poate folosi si pentru gigi cu cartela oficiala singura problema e extragerea BK si RSA din receptorul oficial care nu e simplu.Quote:
Originally Posted by inginerum [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
S-a dus D+ au ! Iar nu mai merge !Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am incercat sa instalez noua versiune v2.97(pentru suportul n*s),dar imi apare "not enought memory for upgrade".L-am scos din priza,am inchis din butonul din spate,nimic,acelasi lucru!Daca incerc sa-i introduc un softcam,il ia imediat...
Fireste,prin USB stick...Am si cablu null-modem pe care insa nu stiu cum sa-l folosesc pentru aceasta operatiune...
Mai merge la cineva D+ ?
La mine nu mai merge (cu 2.97)
nu s-a dus nimic:!: la mine merge,acum ma uit la un film pe TQ3.:)Quote:
Originally Posted by nucutza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poti sa-mi spui si ce softcam folosesti ?
La mine tot nu merge !
daca ai pus ultimul soft 2.97 pt 791 si activezi emulatorul cu menu+8888 cred ca o sa iti meargaQuote:
Originally Posted by nucutza [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
imi poate spune cineva cum golesc memoria unui echo 791 ?
vreau sa pun softcam si zice ca "not enough memory" !
mersi !
cu cablu rs232Quote:
Originally Posted by babicu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cum golim cu cablu RS232 memoria unui Echosmart 791?
cred ca a vrut sa spuna ca poti pune numai cu cablu softcam ,dar poate el stie daca asta a vrut sa spuna sau chiar se poate goli cam cum golesti un vas cu un lichid daca tragi lichidul afara cu furtunulQuote:
Originally Posted by ciprian_73 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
poti pune cu rs232 softcam dar si prin usb , nu ca merge golita memoria la asta m-am referit.era la mintea cocosului ca nu se poate goli dar in fine...Quote:
Originally Posted by ciprian_73 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Neata!
De unde pot cumpara un cablu rs232 in Bucuresti ?