hai sa ne punem pe treaba!!!
Salut tuturor! Mi-s nou pe aici si nou si in experienta decryptarii , dar invat f repede. Din decembrie mi-am luat un SkyStar HD2 USB cu care vad Gigi tv cu ajutorul lui AltDVB si vplug. La auzirea veshtii ca o sa treaca in curand in N3 m-am cam intristat zicandu-mi: Uite ma ce noroc am si eu, de vad doar cateva luni aceste programe....Dar sa trec la subiect: am stors internetul de informatii si am inceput de jos de tot, cu metode de criptare , sisteme de criptare , tot tacamul, si am incercat sa inteleg cat mai multe. Am cunoshtinte medii de electronica si acum studiez si informatica, asa ca m-a interesat f mult citirea BK si RSA dintr-un receptor(pot sa fac si practic acest lucru, un prieten de-am meu avand vreo 5 receptoare de la Gigi pe care putem sa testam citirea Bk si RSA).Faza e ca as vrea sa folosesc aceste informatii in Skystarul meu, dar nu prea stiu cum......Si inca ceva : am inregistrat cu Altdvb ECM Pid si EMM Pid atat la un post care mai transmite in N2 cat si la unul care a trecut deja in N3 , posturi care fac parte din acelasi pachet Gigi. Diferenta dintre ele fiind la lungimea celor 2 fluxuri de date, la postul in N3 fiind mai mare.Tot ca fapt divers, cand schimb de pe un post in N2 pe unul in N3 imi apare o imagine pe 75% din latimea imaginii, sonorul intrerupt, fapt care m-a dus cu gandul ca lungimea acelui flux pt. EMM in N3 face ca programul meu sa interpreteze acea zona in care se afla date despre EMM ca fiind date despre video.Poate ma lamureshte cineva si poate reushim sa il facem sa mearga....
P.S. Am cautat fisierele sursa pentru vplug, dar nu am gasit... Daca cineva cunoaste programare sau macar metode de a realiza o aplicatie care sa implementeze un algoritm care sa faca sa citeasca un emulator un EMM mai lung decat e ala in N2, as dori sa ma lumineze si pe mine. Mentionez ca ma descurc binishor in Java :). Bafta multa si iertati-ma ca am scris atat de mult, am vrut sa fiu cat mai explicit :D
P.S.2 Atashez si o poza cu EMM-urile "desfacute" in HEX WORKSHOP
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]