Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai tocmai la caracterul lor ma gandeam cand am postat....
Printable View
Quote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai tocmai la caracterul lor ma gandeam cand am postat....
as fi curios cati membri are acum rdi-ul.
58.000 de membri din care activi aproape 5.000
... si din cei activi, 3.000 sunt spanioli!...
mai mult de 3000 sunt spanioli...Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
orcum traficul lor per/zi nu este mai mare decat al nostru
o sa vedem noi in 4-5 ani cine-i mai tare.Quote:
Nu conteaza numarul userilor,important e ca cei care sunt sa se simta bine si sa gaseasca informatiile de care au nevoie.
Apropo vedeti ca cica sunt unii clonati,noroc ca sunt dinaceia destepti si care prin clonare ridica media inteligentei userilor.:)
Revin in forta....Am mare boala acum pe inamicii mei...si pe erdeisti care m-au pus pe stop pana in 29
motivul era ca am intrebat blanosul de existenta moderatorilor bicefali
iata dovezile:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
bine ai revenit dark,moo sant primele 2 posturi in care scri calumea,ce sa intampla?acuma la mureste-ma care sant inamici pe langa erdeisti ca mai pus pe ganduri:!: :!:
iti trimit un pm unde vei gasi raspunsul:)
Quote:
Originally Posted by darkkoder [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Moo relax,uneori amicii pot fi inamicii si viceversa,totul tine de comportamentul tau....asa ca..relax.. fi atent la ce si cum postezi!!!
spaniolule mai bine 1000 de dusmani dacat 1 prieten fals
bine (ti) ai revenit dark , la stilul care ai postat pana acum probabi ca au vazut in tine o reala amenintare , le faceai concurenta...
serios vb lasa-i cu ale lor pe astia nu-i mai schimba nimeni .
deja i-am lasat dane pt ca nu vreau sa cobor la nivelul lor:) :) :wellcome: