Jandarmeria a gazat si batut poporul. Cine raspunde?
Așa si, deci jandarmii au devenit ingrijorați ca nu se circula in zona pe carosabil, au tras 3 rachete de semnalizare si au trecut la exterminarea manifestanților.
Astea sunt povesti, partidul hoților, știi tu care, a dat ordin sa fie bătuti si gazați manifestanții pașnici.
Provocatorii s-au retras la semnalul cu rachetele, sau au făcut scandal pentru a da “sens” violentelor care au urmat.
Apropo, si Ceaușescu avea legea de partea lui cand a tras in oameni, mai știi ceva de el.
E bantuit șobolanul !
---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 01:30 ----------
In ultimele zile a devenit evident ca exista Romania hoților!
Ii vedeți seara de seara la televizor, ne povestesc ca trăim vremuri de vis, sau dacă primesc ordin de la consilieri, ataca președintele si opoziția, ii acuza ca fura fericirea romanilor săraci cu duhul.
Hoții sunt uniți, școliți la partid si hotărați.
Nu poți fi membru la partidele hoților decat dacă ești ticălos ?
Ii vedeți seara de seara cum apăra hoția la orice post de televiziune.
M-am hotărat sa dau premiu un televizor de 39”, Smart tv, full hd celui care descrie cel mai bine comportamentul hoților școliți la școala de partid, care seara de seara ne insulta inteligenta.
Condiția de participare e sa aibă peste 100 de posturi pe forum la data publicării anunțului.
Va las sa stabiliți voi termenul limita al concursului inceput acum.
Postarea mea e un pamflet, nu incurajez violenta sau ura, vreau doar o viața mai buna.
Lărgutza aseară a făcut ședința de mobilizare cu primarii din zona la Dăbuleni.
Le-a transmis mesajele jegoase ale consilierilor ii mobilizează, ne așteaptă vremuri grele, după cum au bătut poporul nu cred ca vor ceda democratic puterea.