Inseamna ca a gresit ceva la instalare. :) trebuia sa urmeze cu sfintenie pasii de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Inseamna ca a gresit ceva la instalare. :) trebuia sa urmeze cu sfintenie pasii de aici: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu unul nu mai inteleg nimic!!! actuala oferta a RTC de a te abona la internet la ab. de 6 mega si ai un laptop gratuit,e,aceste laptopuri vin preinstalate cu...VISTA....atunci cum e un fiasco? chiar ca nu mai inteleg,apare cumva altceva? e ceva in teste si inca nu am aflat? lamuriti-ma si pe mine va rog!Quote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E pe drum Windows 7 (vienna).
Daca despre asta e vorba.....jos palaria...Quote:
Originally Posted by MIRC77 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am deschis subiect separat aici;Quote:
astept parerile voastre.
salut,
Am o mare problema cu vista,am vrut sa incarc un program si in acelasi timp sa il paciuesc,dar aici vin problemele, nu ma lasa,ba ca administratorul(adica eu) trebuie sa accepte,l-am dezactivat tot nu vrea,daca cineva stie cum sa fac sa trec peste aceasta securitate de vista(ce bine mergea cu xpul).
Multumesc pentru raspuns
nu prea ai ce face,banuiesc ca esti cu vista in "regula" si nu cu o varianta hackuita??
disable UAC (cpanel-user accounts)Quote:
Originally Posted by fane0b [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Microsoft Windows Vista Activator 2009
NO BOOTLOADER
Thanks go out to: [URL="http://www......[/URL]
Release Date : 14 May, 2009 , Supplier: w00tageman
Computing: x86 and x64 , Languages: ALL
Description : Activate Windows Vista SP1 Completely
ALL Windows Version to Activate
This will activate every version of windows, and will reboot your computer afterwards. NOTE: It will even activate enterprise!
Code:http://rapidshare.com/files/...
Error
The file could not be found. Please check the download link.
Cred ca oricum se incalca regulamentul:
- Posting cracks or serial numbers for shareware software are forbidden!