baroso a zis ca sa facem ce vrem doar sa fie legal.
deci hai cu suspendarea :)
Printable View
baroso a zis ca sa facem ce vrem doar sa fie legal.
deci hai cu suspendarea :)
Aici din păcate trebuie să ai grilă ce spui, pentru a nu te pune rău cu unii moderatori. Eu vă spun de acum că il voi revota pe Băsescu. Nu zic că a făcut numai bune, dar din păcate este răul mai bun. Da, fac parte din acel grup care trăieşte in străinătate şi care a fost mituit pentru a vota cu Băsescu.
Imi pare rău că pe un forum de specialitate se postează mai multe mesaje pe temă politică, decat in domeniul pe care se axează. Eu aş interzice discuţiile politice prin regulament.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Acum ai spuso si tu numai sa nu taciQuote:
Originally Posted by loplo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Fiecare cu ideile si parerile lui in limita bunului simt
Oricum nu ai de invatat nimic si cum pe caldura asta nu e altceva , e bun si asta
Asta a atras atentia si @zildan
Diablo1 nu m—am referit la mesajul lui zildan.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Iata sponsorul lui Ponta....de unde cumparam noi curent
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Din ce vad eu pe feedul de la Senat, cam toti au pus biluta alba la urna alba si biluta neagra la neagra.
Nu se vede la toti ce au pus, dar cam asa e...
Nu mai spun ca le cadeau bilutele din mina...
Curiozitatea mea e daca vine unu cu mai multe bilute si le pune, ce iese ?
Gelu vezi ca iar ai incurcat topicul,este unul despre Ponta si guvernul lui,baga acolo ca nu te opreste nimeni.
Legat de Base ma bucur ca a ajuns sa regrete public unele afirmatii si actiuni ale lui.Asta i-a lipsit lui iar aroganta si incapatanarea l-au dus la doua suspendari.Nu a stiut sa fie diplomat,mediator,etc (se stiu astea deja nu le mai reiau).
este si curiozitatea mea, probabil ca apar voturi in plusQuote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Stii de cine sunt controlate termocentralele & hidrocentralele ? de DIRECTORII pusi de PDL.Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De ce pdl-istii au reinnoit contractele baietilor destepti pina in 2017 ?
Ei fac afaceri intre ei, noi platim ca slugile.
Hai sa ne intoarcem la Base,legat de astea nu a rezolvat nici el nimic si nici nu mai are legatura.
DaQuote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
DA
Ma emotionat foarte mult
Era cät pe ce sa-mi dea si o lacrimä
Frumos discurs
Deci cum e cu controlul justitiei?:)Quote:
"Nu eu si nu zdrobitoarea majoritate parlamentara avem dosare inchise sau suspendate de justitia romana, ci presedintele Traian Basescu", a afirmat Crin Antonescu.
gata sa infaptuit suspendarea :clap:
Ok, nu mai avem presedinte.
Acum, cu Antonescu, daca vine acordul ca Romania sa intre in Shengen cine ia meritele ?
Ca eu numai asa imi explic graba de a-l detrona pe Base.
Ce mai erau 3-4 luni ?
Au ei un motiv de s-au grabit asa, sa vedem ce iese la iveala in perioada urmatoare.
masa, dansul si darul in fata la .....Antena 3....fara numar !!!!!....soloooooo!:band:Quote:
Originally Posted by franta [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]