[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
no comment
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
no comment
Dongle si Otheitis va rog sa va calmati.Discutiile in contradictoriu sunt binevenite daca sunt sustinute cu date si detalii tehnice.Incepand din acest moment vor dispare atacurile directe dintre voi si mistourile de la sectiunea Receptoare.Chestiile cu "se sterge ca pe RDI" sau "faceti si voi ca blana" nu tin.Respectati regulamentul (mai ales primul rand din semnatura mea) si nu veti avea parte de blanisme .... aaaaaa stergeri am vrut sa zic.Incercati sa dati mana unul cu altul (virtual) si sa va bucurati de receptoarele pe care le detineti,nu sa va "dati in cap" cu ele.Bafta.
dongle s-a obisnuit de pe rdi sa dea 2 info tehnice si 12 ironii de 2 lei....asta e problema....
Mai ......tu ai vazut ce a scris amicul tau grecul ca angajeaza oamenii sa lipeasca cu scuipat piesele de pe tuner !!!!daca e de neam prost si are probleme la creier descurcate cu el ce sa fac, sa-l las sa scrie ce vrea el ?? sai dea si moderatorii un warn exact aum am eu :)Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
>>>> Einstein>>>Du kannst mich mal ......toate informatiile le i-au de pe forumurile germane,de aici 0 asta daca ma intelegi....pe ....... grec il lasi sa scrie ce vrea pt ca iti da o informatie fis pis pt un receptor de il au 3 persoane......sa fi sanatos...
ps:cum naiba ca pe rdi era un gainar&co si toti le spuneau sa si vada de treaba lor ca baga lumea in ceata cu ce scriau..... aici il lasi sa scrie ce vrea
hasta la vista
cred ca ar fi bine sa iti schimbi atitudineaQuote:
Originally Posted by dongle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu asa ceva rezultatul e simplu =====> ban cateva zile
intelege ca daca ai ceva de spus despre un anumit receptor este ok
si nu mai intra in polemici de doi lei ca sa aratati cine este mai tare in injuraturi si jigniri
ok?
respecte si numai bine
Pot sa o fac, dar eu am alte principii!Quote:
Originally Posted by dongle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Daca ai dreptate, foarte bine! Cei care citesc si sunt in tema cu subiectul DM 800 iti vor da dreptate!
Eu m-am distrat cu poza tare de tot!!!Chiar e haioasa si iert pe dongle despre ce a spus mai sus.Quote:
Quote:
dongle...pari un om inteligent....am pretentia la tine sa sesizezi ca "grecul" in tot ceeea ce ironiza se referea NUMAI LA RECEIVERE..IN SPETA DM800....SI IN NICI UN CAZ LA CEI CARE LE DETIN....ASA CUM FACI NUMAI TU.....NU UITA CA DISCUTIILE PE RDI AU INCEPUT DE LA UN SEMNAL AUDIO PE CABLU DVI-HDMI...prin care initial nu trecea audio....lucru rezolvat intre timp etc.....in ce post grecul se lua de cei care au dm800 sau cablu sau mai stiu eu ce....tu si numai tu dupa ce dadea 2...3 informatii...bune dealtfel...urmai sa ironizezi pe saracul cel ce si-a permis sa creada altceva...chiar si gresit fata de tine.....nu mai vorbesc de felul in care m-ai tratat ca am avut tupeul sa te intreb ceva....din ghertzoi nu m-ai scos...ca tu nu esti dator sa imi raspunzi eu fiind prea prost pentru rdi....de luppul ce sa mai zic...omul spunea pur si simplu ca i se pare prea mare pretul pt calitatea dm800...iar tu ai inceput sa il faci sarac...si mai stiu eu cum....nu am absolut nimic cu tine insa ai grija ca ai 3 oameni cu care esti in conflict...si dupa cum bine vezi incepi sa se mai adune cativa...inclusiv moderatori....nu iti da de gandit nimic....???....aaa era sa uit....de ce nu pui si aici semnatura ta nazista pe care o ai pe rdi...?.....nu de alta dar sunt curios sa vad reactiile.....
te rog inca o data.....FA DIFERENTA INTRE APARATE SI OAMENI......
Io sunt convinsa ca daca va-ti cunoaste in real life toti 3 va-ti intelege de minune :drinks:(fara misto)
Quote:
Originally Posted by zaibercow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da-mi voie sa am ff mari indoieli....
Uite asta am vrut sa postez si eu mai devreme.Cred ca oamenii astia in viata reala sunt mai mult decat in regula si sigur ar sta linistiti la o bere.Ba cred ca nu-i mai misti de la masa pana dimineata!Quote:
Originally Posted by zaibercow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
100% cel putin din partea lu @dongle carei un om superfain si is convins ca si grecu si ulise is la fel
Quote:
nu stiu cum si de unde il cunosti..insa pune-te in locul meu...am un dm800...imi permit s ama bag in discutii pe rdi....il intreb prima data de niste settings si ce imagine are el....si ghici ce imi raspunde....CA NU E DATOR SA IMI RASPUNDA SI CA SUNT UN GHERTZOI...CITEZ..."NU SUNT DATOR SA ITI RASPUND TIE BAI GHERTZOIULE "....zi-mi tu mai departe despre ce bun simt si om educat vorbesti........
Quote:
Originally Posted by ullises [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ulise sa nu te superi pe mine dar esti sarac cu duhul daca nu sti de pe forumul asta toti ne stim de la rdi 99% din useri de acolo sunt pe mine ma stiau cu tot cu semnatura :) dar inca o data un arhitect chiar daca a fost criminal de razboi tot bun este nu are rost sa mai polemizam acum tu chiar ca nu sti de unde a inceput cu cearta poveste cu dvi>> tot timpul a trecut audio pe acolo dar nu mai incerc sa ti explic..... deci inca o data mie nu imi vine sa mi spuna ca eu sunt bisnitat ca vind receptorul cu 600 euro man unde traiti in mongolia il vind cu cit vreau fara sa dau socoteala la grec si la lup am rugat sa mi se inchida topicul de vinzare pt ca nu mai scapam de ghertoi.....hai sa o lasam balta ............
in atentia moderatorilor take it easy cu warn sau ban incep sa ma plictiseasca vorbele astea......