aprox, dar lipseste tuner info (tp)
Printable View
aprox, dar lipseste tuner info (tp)
Apäi daca nici äla nu-l vezi !!!!!
Uitate in dreapta imagini 74% si un balken rosu care urca spre verde
Frecventa o ceri de la informatii sau mai este ceva de setat dar nu vad in 8000 am sa incerc si pe 800
am vazut aia, eu spuneam de frecventa (transponder) am avut un skin cu mod dar nu mai stiu cum se numeste dar eu stiu ca era dHD sau dreamHD cu mod era in specificatii channel nr. !
edit: gata, am gasit si mi-am dat seama cum se face!
ms!
Pai punel sa il vedem si noi poate mai sänt useri care vor asa ceva
Adevarul e ca si mie imi place mai multe informatii sa vad in skin iar cele mai bune le gasesc la Nabilo
mfg
Quote:
Originally Posted by P8M1C0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
eu iti spun ca am setat la cineva cu Dm 800 mai demult prin team viewer si cu webif asa cum ti-am spus ..., dar nu mai tin minte pentru ca ma uitam prin optiuni acolo si am gasit exact ce trebuia ...si vedea de la cine deschide si protocolul de sharing...etc , ca si la GP pentru Dm 500
eu zic sa te mai uiti pe acolo si trebuie sa gasesti la grafic sau info Crypt ...undeva exista nu trebuie pus inca un script pt asa ceva
nu, abea dupa ce am instalat modul acela au aparut setarile singure, ideea e ca am instalat skinul de pe serverul gp si gata, il pusese din nou cu support de gp 470 :)
Am o mica problema . Nu pot face screenshot la skinurile ce le-am facut pentru GP . Dati-mi si mie o solutie.
Pentru Dm 8000/800 folosesc Screen Grabber si merge foarte bine
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mfg
Pentru DM 500 vreau.
Eu am instalat GP 4.5 via DreamUP, iar peste el am instalat din telecomanda GP 4.6 si pot sa fac screenshot-uri la GP. :wellcome:
Quote:
Originally Posted by P8M1C0 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
acum doua zile am mai facut la cineva setarile de care ti le-am spus pentru
Dm800 imagine gemini GP fara sa adaug nimic , deci :
buton albastru - setari - infobar - expert +
eu cred ca e de ajuns asa ceva
@P8M1C0
Si eu sänt curios ce modul ai instalat ?
Nu poti sa faci un screenshot ?
Parca omul vroia pentru DM 500s !
:tv:
...sau .....ce ?!!!!??? :gathering:
la blue button la addons skins HD acolo este skinul acesta si are inclus modul, asa arata:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
p.s. este facuta (poza) cu tunerul (analogic) claritate mai putina!
@horatyu, nu exista expert+ cum spui tu, exista expert info- window/off/infobar !!! (asta la gp 470 DM800)
skinul asta e ok? [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]/ cred ca are tot ce e necesar