Cauta alt softcam.key nu sunt toate bune si cu noi key...
Printable View
Cauta alt softcam.key nu sunt toate bune si cu noi key...
*From 0.1.3b:
*FIRST REAL RELEASE FOR 900HD*
*Sorry for old non work image*
Now have 900HD, test myself
Removed old www (not have sense)
When have time free, make new
plugin for system option
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc @otheitis pentru sfaturi.
Am reusit in sfirsit sa introduc keys.
Problema a fost ca fisierul .key se pune in /var/keys, dar mai sunt de pus si altele in /var/scce.
Acum am ultima imagine sifteam - 1.1.3b functionala.
Mai am de invatat despre carsharing.
receptorul merge foarte bine cu ultima versiuna,iar plug in-uri au inceput sa iese,deja avem plug in cu camere live pt romania,avem TV listenig cu programe in romana (exlcusiv la forum asta)skin,Hackkeys update (pt instalarea noi keylor automat)script plugin.si alte multe,sper in curind sa avem si limba romana cu putin ajutor...
Buna
Am un Ipbox 900 hd. sunt nou nu prea pricep de acea va rog sa-mi ajutati .
Deci ce image propuneti si cum instalez? care contine emu si cum activez pe emu sau activeaza automat?cum pot sa-l pun un emu nou?... cum actualizeaza pe keys? automat prin internet sau trebuie sa pun manual. Multumesc anticipat.:)
Quote:
Originally Posted by livs [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salut,
Am IPBOX 900HD cu sifteam 0.1.5.
Am cautat la key de am inebunit, pare ca sunt ultimele cele care le am.
In afara de ORF nu merge nimic.
Ce vrei sa zici cu "dar am mai pus si altele in var/scce", mai trebuie pus ceva?
Multumesc.
la forum [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] o sa gasesti sectiuna speciala pt ipbox key.pe acolo ia pe files,face dezarhivare si pune cu ftp pe fiecare files la folder care trebuie.Si dupa vede daca merge premiere...
Multumesc mult otheitis,Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astept sa se activeze contul acolo, deocamdata nu ma lasa sa fac nimic si au trecut ceva ore...
La tine merge PM acum, am incercat zilele trecute si nu ma lasa sa trimit PM.
in mod normal se activeze imediat.Azi am facut pe al doila lectia o sa il gasesti...
Nu ma lasa sa fac download de acolo, altundeva nu stii ?Quote:
Originally Posted by otheitis [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Poate email de activare a mers la spam.Cauta si acolo si daca nu merge gasesc eu o solutie.Sa ma anunti ce ai facut.
Nu am primit nimic din pacate,nici la spam, cautasem deja, cred ca e ceva eroare de sistem.Quote:
*** S-a facut lumina cu ce am primit, multumesc ***Quote:
Originally Posted by motoru [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Confirm ce spunea livs mai sunt fisiere ce trebuie introduse in var/scce.
Nu stiu!vorbiti cu admin poate reusim si gasim o solutia cu files de key.Am inteles ca admin nu vrea ca sa nu are probleme cu legea (ceva care ma apare normal)Dar sa vedem daca ne lasa sa punem macar niste link....Tu snow,Einstein ce spuneti?Putem sa gasim o solutia?
Cititi regulamentul forumului si veti gasiti solutii!