Dupa parerea mea si dupa anumite teste, recomand v.3.46!:tv:
Printable View
Dupa parerea mea si dupa anumite teste, recomand v.3.46!:tv:
Pentru posesorii de echosmart 7.92, as vrea sa stiu daca se merita investitia , avand in vedere ca am echo 7.91!Ceva diferente in utilizarea acestuia dupa ce -l ,,imbracam in haine noi''?
Functia de share are aplicabilitate in momentul de fata? :cheers:Mc.pt. eventualele raspunsuri...
Pt cine are nevoie :
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Si s-a facut iar intuneric pe jiji.3.46 nu mai face AU pe 791.:oops:S-au jucat iar la 3 DES?
da merge super fainQuote:
Originally Posted by dark7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un bin pt usb pls...daca se poate...
pentru seara asta va urez ANUL NOU CU SANATATE SI TOATE CELE BUNE IN NOUL AN
in USB[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si revine de la sine
Eu zic ca nu se merita, pe aceasi bani + mai adaugi puitn poti lua unul cu linux in el.Quote:
Originally Posted by dark7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
A testat cineva care are echo791 daca a facut AU pe gigi in sera asta cu softul 3.46? Multumesc.
Salut horatyu si un an nou fericit!. Am gasit ceva pe super-sat postat de tine "for echosmart team" autoupdate la vplug adica trebuie schimbat RSA - ul cu acela ca sa faca AU nu am inteles pentru ce este (EMM RSA) eu am soft 3.34 merge AU? sau numai pentru soft 3.46? multumesc.
salut aveti idee cum pot sa scap de zapaciala asta cind se schimba cheile pina nu ii dai restart valori din fabrica nu ma lasa sa bag cheile bagi 00 e ok cind bagi la 01 schimba la 00 imi cer scuze daca a mai fost discutat
Bagi cheia si dupa aceea dezactivezi keyle speciale cu 3452
3.46 nu mai face AU.Se introduc cheile manual :Menu+9231+disable--menu+8888+chei noi+menu 8888+3452-close special keyQuote:
Originally Posted by cipry21 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fa operatia fara cablu de semnal cel mai bineQuote:
Originally Posted by icemantn [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
desi daca esti rapid la editat reusesti si cu keyle editate direct
eu credd ca daca te duci 3 pagini mai in colo gassti si raspunsul
in fine succes la teste
ai dreptateQuote:
Originally Posted by sorin8m [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dar se pare ca sunt vesti bune , sperante
asta tine de sustinerea soft
deocamdata @Magic a facut multe
se vede doar cu soft destule pe 792 daca esti legat la net