:haha1: Esti tare Horatyu :haha1: Din fericire am trecut de mult pe cccam . Dar asa dai idei la unii sa pirateze pirateria .
Printable View
:haha1: Esti tare Horatyu :haha1: Din fericire am trecut de mult pe cccam . Dar asa dai idei la unii sa pirateze pirateria .
nu am mai trecut de mult pe la crosat setiunea echosmart si nu am vazut ca a aparut de o saptamana un nou loader super fain pentru cei cu 792
NewCamd_Uptool_ magic _4.8.zip cautati pe google daca nu puteti accesa crosat
unde se pot configura 16 linii de cccam si 8 de gbox
Felicitari @MAGIC
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Salutare la toti !
Am un echosmart 792s-hq la tara si se tot blocheaza....ba nu tine minte codurile pe care le bag din telecomanda....daca bag key pe usb merge o perioada ...cateva ore....apoi iarasi se codeaza..... Ma poate ajuta cineva ?
Mentionez ca am bagat ultimele versiuni de soft&boot si nu am internet acolo.
De fapt cred ca am incercat aproape toate variantele de soft disponibile.
Va multumesc anticipat !
menu 8888 ... 3452... apare Disable special k*y ... si o sa mearga :cheers:
sal am patit-o si eu acum cu ultima schimbare,tot cu echo 792 si am schimbat usb stick-ul si a functionat
unde gasesc ultimul flash ? merci
merci pentru ajutor.
am gasit doar varianta rs232, exista si pentru usb undeva ?
Florin pe crosat e imposibil sa nu gasesti soft pentru USB , defapt softul obisnuit daca il pui pe stick se poate incarca pe USB , doar tipul de soft flash are o forma diferita fata de cel pt USB
tipul de soft flash se incarca altfel si contine si lista de canale su setarile de rigoare si imagine de fundal ...etc
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De asa ceva aveai nevoie?
eu am flash 2,90, 3.11 vis a vis de cccam aduce vreo imbunatatire ?
am vazut in tabelul de coduri diferite comenzi. nu am inteles cu un 792 daca vreau sa dau o linie unde, ce si cum setez.
merci
p.s: cind a aparut 3.11 ca sa stiu unde sa-l caut, sau daca-l are cineva si poate sa mi-l trimita , ramin dator.
792 din cate stiu eu e doar client de cccam nu si server
la gbox poate face si partea de server
menu+buton rosu parca era comanda care facea sa intrii in meniul de cccam
restul s-a mai scris pe aici
Va salut pe toti !
Mi-a instalat un prieten retea wireless acasa.
Interbarea mea este, pot lega Echo 792 prin cablu de retea la laptop pentru a vedea in sharing ?
Ce setari am de facut ?
Va multumesc
Victor
se poate daca ai pe laptop placa wireless si placa de retea.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Da, am placa wireless si placa de retea.
Victor banuiesc ca nu ai router la tine in casa si vrei sa te folosesti de laptop si wi-fi
ce spui tu se poate dar cablu dintr receptor si laptop trebuie sa fie cross-over nu cablu de retea
uite aici cum trebuie sa arate cablu cross-over...vezi culorile lenjeriei ca sa realizezi corect cablu cross-over
deci o mufa sa fie normala ca la cablu de retea si la capatul opus firul 1 schimbat cu 3 si firul 2 cu 6
Multumesc !
Am router in casa, insa am sperat ca merge cu cablu LAN.
Schema aceea am vazut-o pe forum, si mi-am adus aminte de explicatiile primite de alti useri.
Pot sa ma leg direct pe router. Cel putin asa mergea. In ultimul timp eu n-am vazut nimic prin sharing (ma refer pe 4 grade Est). Probabil nu am setari corecte, poate ma ajuta cineva.
Oricum multumesc.
nu stiu daca se mai ocupa cineva de acel server care era la aparitia 792-ului
acum s-a implementat cccam-ul in el si atunci se asteapta ca fiecare sa se descurce
serverul ala era newcamd
cccam merge foarte bine ca si client
Cu ce versiune de soft merge bine cccam-ul, findca ce am incercat eu mergea cascada pe net. In retea proprie mergea bine.