Nu a mai aparut demult soft cu dcw.Se inlocuiesc manual keyle dcw din KKE Key Loader. :wink:Quote:
Originally Posted by zappa
Printable View
Nu a mai aparut demult soft cu dcw.Se inlocuiesc manual keyle dcw din KKE Key Loader. :wink:Quote:
Originally Posted by zappa
Se pare ca a dat norocul peste mine :D am gasit o varianta de soft care are in meniu si pentru carduri si......acum vine partea interesanta,am pus cardul de focuss si imi citeste toate informatiile de pe el,acum ramine sa vad si daca merge :D :D :D trebuie sa reincarc cardul,orcum,ce spui mondo? e posobil? ca pina acum nici un soft pe care lam pus nu citea cardul focuss exceptie facind cel original ce parere ai? :wink:
...o posibila potrivire dar nu o sa tina mult.Probabil pina la sfirsitul lunii. :wink:
Aici gasiti acest soft cine are o cartela activa focuss sa il incerce? eu abia peste o saptamina voi reincarca cardul focuss poate pina atunci incearca cineva;Quote:
Originally Posted by spaniolul
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
O mica mentinune,softul are lector de card in meniu deci daca vede cardul conax oare ce alte carduri o citi? :?: :wink:
am pus softul pe upload pentru cei interesati il pot lua de acolo :wink:Quote:
T*S down. Sa vedem daca mai apare soft.
Sa schimbat criptarea din nou,iata ce zic francezii pe forumul lor;
se nomme : "tpscrypt3"
C'est un algorithme compl?tement diff?rent.
Le changement de cryptage n'?tait pas pr?vus
Asa ca sar putea sa asteptam un pic cam multisor daca nu-i vor da de cap :wink:
E tot TPS.Stati linistiti.Va fi mai greu cu AU!Key Via vor fi. :wink:Quote:
Dar vad ca sunt cateva programe din absat care se vad.
Cine stie un soft pentru kaon pe care sa mearga cyfra+? multumesc anticipat
Nu este de vina softul ci keyle.Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
daca tu zici,asa o fi,orcum mai caut,am incercat cu sapte key si nimic cu toate ca pe forumurile respective erau acelasi key si se spunea ca ar fi valide,mai cautQuote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Iti trebuie key s**a2 ID 0065(key 00 sau 01)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stiu asta dar nu vreaQuote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
,sau nu sunt bune keyle cu toate ca pe unde mam uitat erau acelasi key si se spune ca ar fi bune,uite keya valida cica,la mine nu merge
Am gasit azi un soft care are emu 5.8.169 si contine dcw, dar nu am gasit chei sa vad daca deschide ceva.
Mai asteapta 2-3 zile si apare soft pt. TPS.Quote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pai am citit ca deja a aparut soft ptr humax si pe star. Asteptam. Deocamdata astept ceva chei in dcw sa vad daca deschide ceva acest soft. Aveti ceva chei noi in dcw?
Si ce este interesant la acest soft e ca merge subtitrarea.
A aparut ceva la [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
schimba softulQuote:
Originally Posted by zappa [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]