-
O intrebare.
Dintre miile de carduri am vazut ca fiecare provaider are un CAID sau doua si un numar mai mare de IDENT, intrebarea este ca unele carduri apar la IDENT cu ROSU, GALBEN si VERDE, cele cu ROSU si GALBEN sunt carduri valide care deschid din ele, ca alea cu verde cred ca sunt OK!
-
buna
salutare ma poti ajuta cu un program de placa de satelit hadu ,fliccam sau ccam sunt la inceput si nu ma pricep asa de bine
-
@cipeian , toate răspunsurile le găseşti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Desigur , mai trebuie şi bunăvoinţă să citeşti ...
.
-
incepator
Mi-am achizitionat un receptor dreambox 500s, mi-am pus geminii 4.2 cu ccam 2.1.4. Am primit o linie c dar multe canale se blocheaza, cele de la sky italia nu merg mai deloc, merg 10-15 secunde si se blocheaza. As dorii sa stiu ce e de facut. Astept raspsunsuri, va multumesc
-
PAI daca ai skiit in hop 10 e clar ca se blokeaza la fiecare 2 sec....
-
Cu o linie C nu se face primăvara ... mai ales dacă Sky IT e in hop 2
In concluzie iţi trebuie linii C mai bune , mai rapide.
Deci mai fă schimb si cu alţi useri.
.
-
unde pui ca,conteaza foarte mult pingu,la un ping de 60ms merge chiar in hop 2 bine,o agatare la 5-10 min
-
Aici vad in ce hop este: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ?
pingul este intre 40-50 ms.
pot sa selectez doar cei cu hop 2? daca da cum?
Multumesc pentru ajutor, sunteti de treaba!
-
incearca asa
C: xxxxxxxx.no-ip.info 12000 xxxxxx uuuuuuuuu no { 0:0:2 }
-
Am pus, sunt mult mai putini acuma, la sky italia avea hop 2, dar tot asa merge cateva secunde si apoi se blocheaza...
Pentru linia F pot sa pun orice user si parola care vreau eu, cu conditia sa apara in linia c pe care o dau?
-
inseamna ca linia e aglomerata rau de tot adica se trage la greu,daca ai mai multe lini de sky in hop2 incearca le pe rand blocand fiecare linie asa { 0:0:2, 93b:0:0, 919:0:0 }lasi doar o linie si le iei asa pe rand poate dai de vreuna care merge bine:)
-
eu am o singura linie c, adaug codul in continuarea ei ?
-
Adaugi sub linia anterioară
.
-
Pentru linia F pot sa pun orice user si parola care vreau eu, cu conditia sa apara in linia c pe care o dau?
-
Exact
Incearcă să grupezi intrebările , va fi mai usor de parcurs topicul.
.
-
ok, am inteles, multumesc
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
-
Salut,
Cu ce versiune de soft pentru Echo 792 pot folosi CCcam, in conditiile in care am linie ?
Unde gasesc o versiune OK de Chedit 8.4 sau 8.8, ce am gasit mi-a aparut ca are virus si nu am reusit sa fac download, stiam ceva de easysurf dar am uitat.
Multumesc
-
Chedit este detectat ca virus de cativa antivirusi,indiferent de versiune.
-cauta ChEdit_9.4
-dezactiveaza antivirusul
-dupa download adauga la exceptii ChEdit_9.4 in antivirus
sau orice varianta de ChEdit care functioneaza cu modelul tau de receptor.
-
CCcam.cfg
Oare e posibil sa blochez un singur canal de la un singur server?
Spre exemplu,nu vreau sa primesc canalul W9 de la un singur user.
Se poate asa ceva in linia C: ?
-
tot provideru daca vrei:)