-
@[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] la fel a inceput sa face si al meu, dupa cel mult 24 de ore se blocheaza, incepe sa faca dungi pe ecran si atat, nu mai misca nimic. Am incercat sa-i schimb rezolutia in 720p, am schimbat transformatorul, am schimbat versiunile de software, dar degeaba, ceva au. Ce nu am incercat , sa-l pun sa mearga doar pe canalele SD. Acum te intreb cu amiko impulse t2/c, la scriere cu ch341a folosesti vreo versiune de soft speciala, sau merge cu orice? Am incercat si cu Neo programmer, si de la Skygz vreo 5 versiuni dar primesc erori aleatorii, chip with the contents are in disagreement, chip are not null.. Folosesc windows 7, am incercat si ca admin si tot la fel, Inclusiv cu optiunea main memory + secure OTP. Am scris cateva memorii de la televizoare, fara probleme.
-
salutare tuturor . de curand am achizitionat un amiko impulse de pe olx pt al folosi pe digi cu lumina insa surpriza!!!! receiverul este de la next gen si nu pot incarca firmware pe el prin usb . a reusit cineva vreodata sa faca lumina pe un astfel de receiver ?
-
Buna ziua. Am un impuls prieten, dar este legat de retailer, așa că nu pot primi canale gratuite. Există vreo gunoi pentru această cutie? Am găsit doar un dump pe internet, dar nu îl pot descărca. [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] A fost descărcat de un român, așa că sperăm că acest tip este activ pe acest forum și poate că poate împărtăși dump-ul aici. Mulțumesc!
-
Salutare!
Se poate instala emulator pe Amiko Impulse T2/C cu firmware 22000A00_3.4.57 (cu logo Nextgen)? Poate sunt colegi pe forum care s-au lovit de aceasta problema si au gasit rezolvare.
Va multumesc.
-
Salut! Am amiko inpulse 3 am bagat alt soft si ramane blocat pe ON am
facut un rs232 da nu Salut! Am amiko inpulse 3 am bagat alt soft si ramane blocat pe ON am
facut un rs232 da nu stiu cu ce tools se face ubgradare la mine softu e binstiu cu ce tools se face ubgradare la mine softu e bin
-
Buna ziua
Se poate face rescrierea softului original Nextgen la receptoarele acestea Amiko Impulse T2C prin intermediul optiunii update de pe stick ?
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]