Are nasul rosu si transpira tare.O fi obosit.:)
Printable View
Are nasul rosu si transpira tare.O fi obosit.:)
pai deja efectele se vad...Quote:
Originally Posted by gabrield [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
fail
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am fost antibasescu insa cand vad fata lui Antonescu ranjind a satisfactie ma indoiesc de tot ce vor sa faca USListii. Se ingroasa gluma si nimeni nu are de suferit decat omul de rand...
Ok , il dädurä jos pe Bäsescu
Acum intrebarea este : cine ar fi mai bun in locul lui ?
O intrebare interesanta pusa pe facebook
In conditiile in care Crin poate adormi la volan iar Ponta este doar copilot...cine naiba conduce "masina"?
Noi ..poporu...
Unde va grabiti?Inca nu e nici macar suspendat oficial,ca sa pice trebuie sa voteze lumea.Daca pica eu il vreau pe regele Cioaba,oricum e mai prezentabil decat actualul (fostul?).
Pana una alta mai bine luati notite de la Macovei:
-a avut loc o lovitura de stat
-judecatorii CCR au fost amenintati public
-domn'le e ca la mineriada din 1990
PS: Pe Muma Padurii asta a tuns-o cumva Becali la el la stana?Urata femeie,daca ii pot spune asa.:)
O dai de gard maestre :) urata urata dar iti face forward la mailurile ce le trimite oficialilor UE :clap:
Nu stiu cine a facut forward la mesaj,dar ai aceleasi declaratii spuse cu guroiul (gurita nu ai cum sa ii spui) ei pe la TVR si pe unde a apucat.Nu poti zice ca e fake daca nici pe ea nu o auzi sa zica asa ceva.
---------- Post added at 10:50 ---------- Previous post was at 09:27 ----------
Sa nu mai ziceti ca nu va place suspendarea presedintelui.:D
In Ilfov au picat Bacul 85% dintre elevi. Reamintim că era suficient ca 50% + 1 să fi picat Bacul pentru ca Băsescu să fie demis.:)
Cat o da la o mulsoare? Oare cum ii place mulsoare, manual sau cu echipamentul adecvat ?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
somnorila e presedinte interimar. poate acum o sa fie mai des prezent in viata politica, bineinteles, sa speram ca treaz.
orium de abea astept referendumul. btw: ponta si somnorila sucks. mama lui de euro.. :) tre sa castige si ei un ban.
Dom'ne, cine e antibasist, e antibasist pentru ca e convins ca tre' sa zboare marinarul, nu pentru ca asa i-a iesit lui analiza psiho-somatica a alorlalti. Pai cine e anti-basist pentru ca il place pe Crin? Cred ca dintr-astia sint maxim unu la suta. Cine e anti-basist pentru ca e indragostit de Ponta? Tot unu-doi la suta. Nu domnule, nu asta e criteriul anti-basismului. Criteriul anti-basismului e Basescu si cei opt ani de sabotaj al Romaniei pe care-i are la activ.Quote:
Originally Posted by skycleaner [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cit despre intrebarea: "pe cine punem in loc"? - sa fim seriosi! Odata ca noi nu punem pe nimeni, sau in orice caz nu punem pe nici unul dintre aia pe care i-am vrea noi. Avem de ales intre citiva ciumeti care s-au auto-selectat in virtutea unui proces complicat, din care competenta politica sau intelectuala e ultimul criteriu de selectie. Pina la urma o sa-l pui in loc pe cel in care te regasesti cel mai bine, sau cel caruia-i apreciezi politica; sigur ca fiecare din optiunile noi vine la pachet si cu balastul aferent, n-ai ce sa-i faci. Te regasesti intr-unul, il votezi. Un singur lucru sa nu-mi spuneti: ca cel mai bine va regasiti in Basescu. Aia ar fi de domeniul Twilight Zone.
hăhăilă şi piticu ne-au distrus....venitu`
n-am găsit altă rimă
ce atata graba cu suspendarea ? nimeni nu vede sau se face ca nu vede realitatea din spatele circului prezent !
mogulu' one :
"Dan Voiculescu si-a anuntat luni demisia din functia de senator, intr-o miscare surprinzatoare pentru clasa politica. Voiculescu sustine ca a fost nemultumit ca Senatul a respins initiativa sa de dublare a pedepselor pentru evaziune fiscala. Motivul real este insa legat de faptul ca dosarul sau de coruptie se apropia de final la Inalta Curte, demisia din functia de senat facind ca dosarul se se intoarca la Tribunalul Bucuresti ".
un articol mai detaliat : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
urma telenovela gen adrian :clap:.
.... to be continued !!!
Adevarul este exact cel prezentat de @michael86 : batalia impotriva justitiei si salvarea celor a caror dosare incepe sa se apropie de finalizare. Jenanta miscarea lui Felix, nu mai vorbim de drama "sinuciderii" lui Bombo... Basescu e oricum la final de viata politica, deci duca-se, dar cu celelalte probleme cum ramine ? Ce draq, chiar ne cred pe toti tampiti ? In mod sigur vor plati politic pentru asta, pentru ca cei carora le era scirba de politica au inceput sa se mobilizeze impotriva acestor nedrepati, sub diferite forme...
Mai lasati-l pe Basescu care sigur va fi suspendat, problemele reale se vor vedea dupa asta...
Nu e nimeni scarbit de politica,la locale a fost prezenta record.
Nu Base reprezinta justitia,de fapt nu el ar trebui sa o reprezinte,ci ea sa functioneze independent.Daca voi ziceti ca prin caderea lui Base se duce naibii justitia inseamna ca el o controla,deci nu va iese treaba aia cu democratia si independenta institutiilor statului (despre care toti stiti ca nu exista,totul era pe mana lui).
Pica pentru ca a mintit si s-a comportat ca un dictator.
PS:Nu am mai auzit nimic despre mogulul Patriciu,cel cu pixelul si papusarul lui Crin.Sa inteleg ca e re-evaluat?Ziarul lui trage la greu pentru cel care plangea la TV.Rusine Dinu Patriciu! :)
Quote:
Originally Posted by michael86 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pai se poate rezolva intr-un mod mai "elegant"
uite ultimul medicament aparut pe piata
ca sa vezi ce o controla si procurorii nu se lua de aliatii lui de la guvernare , continuam :Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mogulu' 2 :
"Dupa o perioada de acalmie, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie urmeaza sa revina in prim plan cu un nou caz, care va tine capul de afis al ziarelor si care va fi dezbatut pe larg de catre televiziuni. Si de aceasta data, cel vizat de catre anchetatorii DNA este un politician. Surpriza este ca acesta nu face parte din opozitie, ci dintr-un partid aflat la guvernare. Politicianul care urmeaza sa fie chemat la DNA, in viitorul apropiat, este eminenta cenusie a UDMR, Attila Verestoy."
un articol mai detaliat : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ps; : aia cu " rusine tovarasu ... " am lasat'o in contecst ca prea imi place cum suna !
.... to be continued !!!