@soarece? Cu formatia "Doicocenisirestupaie" ce se mai aude?
Printable View
@soarece? Cu formatia "Doicocenisirestupaie" ce se mai aude?
pe cuvintul meu daca nuti trimit un sd cu mine .dar vorbeste cu moderatorul ala bun sa stearga chestia aia cu ...masokhist....de cite ori incerc sa ocolesc pagina ma bufneste risul ....ok imi place viata..si oameni plini de viata...in rest ai toata stima din partea mea ,sanatate maxima inca o data tie si la toti membri....
@soarece , cand scrii un nou post te rog foloseste Reply to Thread , citeste cu atentie Regula nr.12 a forumului ca nu sta nimeni sa editeze mereu dupa tine ... considera o rugaminte nu un advertisment
Pe locul intai e cros ovar-ul iar pe 2 urmeaza flas vizard-ul.Astea daca nu le ai la casa ta esti mort.
hd daca ai, ca sd n-am la ce sa-l ascult!Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu uita de gas interface.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
..aici putem discuta intrun alt mod ....schimbarea unde postez, la mine sa schimbat complect....despre gaz din bricheta totul a decurs ok:clap:de aceia nu pot da detalii ...rugamintea mea nu stiu cum asi putea da detalii .....comunicarea gaz cu dm este ok.... iar scrisul se face tot cu ajutorul dm sau mai nou sistem cam risivar gazul mai are o placuta .....si sanatate maxima ramine sa mai discutam:clap:[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si atentie la tovarasul inspector poate ma viziteaza...iar la zmeura povestea cu 1001 nopti ......seherezada...ca sa ..nui ...tae capul sultanu..... lasa povestea neterminata ....si uite asa a trait ani dea rindul ...si poate mai traeste si azi....in rest am tot....si clos ...si flas...
Ooooo! Bine ca ai venit. Am mare nevoie de ajutorul tau. Face freeze pe programele 28.2*E. Ce ma fac?
@mondo da pe 26°E daca pe 28°E nu merge sa pierzii povestea...Quote:
Originally Posted by soarece [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@soarece mie poti sa-mi spui prin telepatie, daca nu poti aici pe fata, nu vreau sa ai probleme, iti dau cuvantul meu ca nu te torn la mascati, mai ales ca vreau sa pun si eu dream-ul pe gas cum sunt taxiurile sa fac economie, ca pe criza asta....Quote:
....omul asta ,este cam la curent cu sateliti..ceva...cu 26*east...satelit...badr4....dar asta sa inteleg ca cunosti si o alta limba....in special limba araba...:clap:.....pe 28* cum zici tu iti va indica... semnal slab ...sau... lipsa semnal..restul spor la treabaQuote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am mai aruncat o privire peste saitul vostru ...multi se intreaba cum e cu rsa si bc..am urmarit asta ....... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .....cu inspectia si nu prea sint pregatit sal servesc pe nenea inspectorul :valabil pentru cei ce si-au achizitionat un gaz...complect ...are multe chesti... cu ajutorul gazului se face totul rs si bk chiar daca dm are asa ceva in el inainte de a ajunge pe scaunul electric sper sa incerc sa va las citeva idei asa a facut si kudolski in loc sa ajunga pe scaunul electric sa pomenit ca erau interesati de inteligenta lui nici de cum sal prajasca scaunul electric:clap:o sa ma documentez si o sa va las mai multeQuote:
Originally Posted by SuperSonic [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am facut schimb de experienta dm.....cu cineva dm......surpriza mare ,care ma luat durerea de cap... am vazut jimi...film1.....si jimi...film2....tipul mi-a lasat .....limita 2 zile la care am vazut incontinuu...care vreti sa facem schimb....... dm... dm ....cu mine:clap:daca stiti mai multe lamuritima :spam:sa numi ziceti ca e free..sau ca dm meu a luato razna:spam:astept raspunsul vostru
Cred ca stilul tau infantil de a cere linii si a solicita schimb de linii e pe duca...pregateste-ti deja arsenalul....stii tu (comunistule, dinamovistule si ce mai ai in repertoriu)...domn' manager...arasel!
@sorece da-mi te rog si mie un sfat . nu prind satelitii de la 70w pana pe la 130w . tu ce crezi ca poate fi?
Eu cred ca e "suciu" de vina.
Daca nu, sa verifici si "gyuisticu de pe telecomanda"!
...nu uita zona in care te afli.....est...te vei orienta de unde rasare soareleiar vest unde apune soarele....... la 70*w......130*w...pe bune dar nu o sa prinzi nimic :spam:spre vest ai pina la 45*satelit.... intelsat 14....restul un sfat til pot da ..uitate aici.....faci comanda telefonic..0372704521...cluj- napoca faci comanda revista... info satelit ...si poate spre....est ai vrut sa zici ceva :clap:restul iti doresc succes chestia e simpla:clap:Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nenea zmeura vezi ca iar ma ataca dom inspectoru ala rau......asta...... seamana cu ....moderatorul ala rau ...bau bauQuote:
Originally Posted by val [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ca iar ma atacara dusmani,, sai zici lu zmeura sa aiba grije si de mine... gas.. mic si ma bombardeaza astia :clap:si nu uita sai tranzmiti sanatate din partea ...mea fara el nu rezistam pe aici:clap:Quote:
Originally Posted by mondo [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mare grija la otrava ca asta este periculoasa pentru tine, din cand in cand iti place sa te ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] otravesti si nu este indicat ca devine obisnuinta. Inspectorul rau vegheaza la "sanatatea" ta, sa rezisti cat mai mult fara efecte adverse, de aia iti mai da ... [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]... cate un concediu medical sa te refaci dupa intoxicare, deci nu trebuie sa te superi ca vrea sa fii cat mai lucid cand detectezi virusii.