deci mai vede cineva digi film cu dm? io am o scula mai slaba (ca soft), optibox alligator
numai cu bani de acum?
Printable View
deci mai vede cineva digi film cu dm? io am o scula mai slaba (ca soft), optibox alligator
numai cu bani de acum?
Doar cu abonament si eveniment platit sau din share de la cineva care plateste evenimentul(filmul).
S-a cam terminat cu pomana, pardon, promo.
Sper sa nu faca aceeasi miscare ca la boom, fara share, ca atunci e chiar naspa treaba.
le-am platit vreo 7-8 cablul full, am avut si eu vreo 3 luni de "gratuitate" (de cand am satelitu;), o sa trec pe focussat ca asta mere in scula mea; am si un dolce pe la tara da pe bune gigi era iubitu' meu, poate pt digi sport...
intrebare: daca-mi iau digi de la ei reusesc sa-l imperechez cu scula mea (asa cum am zis un dm mai prost din cauza soft)? se pot afla codurile alea: rsa+...?
intrebare: daca-mi iau digi de la ei reusesc sa-l imperechez cu scula mea (asa cum am zis un dm mai prost din cauza soft)? se pot afla codurile alea: rsa+...?
raspuns: da, dar trebuie sa ai (sa posezi cumva) un receptor hyunday model 1120 sau 1160.pentru alte detalii le gaseti cu titlu informativ in acest forum.si eu am fost ca tine si datoita acestui forum de ceva vreme, am realizat acest lucru.
De dimineata am observat ca nu mai merg pe dream aproape toate programele de pe jijel, inclusiv FTA-urile . Dar totusi merg cele la care s-a schimbat frecventa de emisie ieri. Poate sa-mi dea cineva o explicatie? Nu cred ca au trecut la N3 pe absolut toate programele si culmea, le-au scapat pe cele la care s-a modificat ieri frecventa de emisie .
Păi de 3 zile incoace ninge. Poate ai zăpadă pe LNB şi antenă , că nu s-a trecut incă pe N3 (exceptand jiji film 1 şi 2) .
La mine merge fără probleme , deci ...
.
Ninge afara, dar zapada pe antena si LNB nu am. Asta am verificat prima data. Si de exemplu AXN scifi, AXN crime, HBO Comedy, Nat. Geo Wild Ro merg. la acestea s-a schimbat ieri frecventa. Asa ca nu stiu ce s-a intimplat
Ce enervant ca acuma ca nu merge DIGIFILM toata lumea vrea digifilm si cand era disponibil nici dracu nu s-a uitat la aceste canale !
Eu nu vreau Digifilm.Nu zic ca nu e pacat de el,dar nici nu m-am mai uitat de luni bune,nici nu mai stiam ca sunt.:)
e nashpa ca nu merge pentru ca io ma uitam la el o data la sase luni cind schimba filmele:D:D
dar problema este ca in curind nu vor mai merge deloc nici celelalte canale,
cred ca s-au saturat cei de la digi sa ne mai lase sa ne uitam moka de vreo 3 ani
pai voi nu stiti ca atunci cand nu ai, atunci vrei?:gathering:
daca va amintiti....acum cativa ani asa a inceput sa dispara si pachetul premi_ere....intai canalelele Direkt....apoi cele de filme....urmate treptat de restul pachetului...Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tot ce le mai tine luminate in cazul nostru...este doar lentoarea specific romaneasca in schimbarea cartelelor... la utilizatorul de rand...dar si faptul ca o buna parte de platitori adevarati(adica plata pe un an in avans)...sant distribuiti pe tot continentul UE...
In momentul asta la mine Axn sci-fi, antena 1 ...si cred ca toate programele adresate Romaniei nu mai merg cu K *Y deschide doar din retea. Caid 1801 inca e prezent dar cred ca e mort deacuma. Programele care inca merg cu K sunt doar cele care nu-s pentru Romania.
1801....Odihnestete in pace!!!:goodnight: Ne-ai facut zile fripte si zile frumoase.
Welcome 1802, 1880. (Sa vedem ce facem si cu voi :D)
@yky mai verifica lacatul testat are aceiasi clanta,inca mai merge :D
Toate posturile pentru ungaria si ceilalti inca i-mi deschid cu K deci ai dreptate merge.
Dar nu pentru posturile care sunt pentru Romania asta am verificat de 30 de minute.
Ps: doar daca nu am prins eu momentul cand se schimba si K-le si inca merge una dintre ele iar cealalta e schimbata deja ...dar in conditiile de fata nu cred ca-si mai are rostul o schimbare de Ky.
Merg perfect cu K-le de anul trecut toate programele in afara de mult iubitele programe de filme:D
Da ai dreptate!
"mea culpa"
1. Ii sun pe cei din timisoaraQuote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
2. Ii sun pe cei din bucuresti
3. Era sa uit, am un telefon samsung omnia si intregistrez cu anumite softuri care merg pe windows mobile (programe testate)
4. Fac plangere la protectia consumatorului cu dovezi.
:)
Si ei ce o sa zica? Draga domnule abonat va rog sa veniti la cea mai apropiata caserie pentru a va primi cartela N3...si punct, s au iti cere adresa ca sa iti trimita cartela...si multe altele!:)