[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by atomik75 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by atomik75 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc mult!
Sunteti boieri fratzilor.
RESPECT
Am pus pe upload la receptoare Globo / tools pentru Globo 7XXX A un tool complet pentru clasa A si C FTA/CI ! Cuprinde tot ce ai nevoie pentru a softa si nu numai receptoarele din clasa A si C !
Salutare fratilor! Face 3.3.87 AU la Premiere sau nu ? La mine face AU doar la TPS & POLSAT.
Cred ca ar trebui sa faca ! Probabil trebuie sa stepti ceva mai mult - pune pe Premiere Sport , in max. 3 min. ar trebui sa deschida !
Asa mult trebuie sa astepti sa faca AU ? De asta ziceam probabil tot timpul ca mie nu imi face AU la PW :PQuote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dupa un minut ma plictisesc si incep sa bag cheile manual :).
Depinde nu este obligatoriu .... poate sa faca si mai repede 20 secunde ! Depinde cum prinzi .... EMM-ul corespunzator . Asta a fost cel mai mult cand am asteptat ! Oricum depinde si de softul incarcat (Truman sau Globo ) si chiar depinde daca intre timp ai incarcat cheile de la TPS ... . Atunci flash-ul este deja incarcat si se misca mai greu . Oricum softul se misca destul de repede . Iar C-ul aproape a egalat CR-ul la viteza cu care se misca !
Pacat insa de lipsa suibtitrarii la CR (inca) !
Timpul ne va da raspunsul dorit !
Citeam (numai ce era scris in franceza sau engleza) zilele acestea pe forumul Truman - despre nedumerirea unor membrii de lipsa suportului soft pentru seca 2 la receptoarele Truman si s-a raspuns ca exista dorinta ca intr-un viitor apropiat sa se rezolve acest lucru ! Cei care lucreaza la softuri isi dau silinta pentru rezolvarea unor serii de neajunsuri ale acestor softuri . Cand o sa am timp o sa expun si eu problema subtitrarii la versiunea CR ! Sa speram ca voi fi auzit !
Un alt sw. pentru Globo CR ! Au inceput sa le scoata pe banda rulanta ?!
Acelasi info ca si la ultimul soft ! All N2 AU /TPS AU ....RAI/SRG/ORF OK!
Probabil ca erau ceva bug-uri .... altfel nu vad ce rost avea acest soft !
Last edit : L-am pus pe upload la receptoarele Globo /Globo 7XXX CR !
globo_5119_cool_emu_2.4.21_all stiti daca au rezolvat subtitrarea?
A aparut globo_5119_cool_emu_2.4.21_all , Testat face au la TOT.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu s-a rezolvat.Quote:
Originally Posted by dudusaltan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu mi-aduc aminte daca inainte AXN CRIME si AXN SCI-FI aveau subtitrare...?!
parerea mea e ca e acelasi soft de cand lumea doar ca ii schimba numele,o sa pun si eu unu pe upload daca vrei 3.3.90 sa zicem pt globo6010,astai parerea mea sa nu te superi?Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
da aveau inclusiv hboQuote:
Originally Posted by genugeo85 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pe Rec. seria CR inca nu merg subtitrarile, la A si C merg.
Pe 0,8W subtitrarile sunt la pachet ( AXN,.,., si HBO Ro) eu merg pe CR-uri cu SW 2.4.18 calumea.
Care dintre voi stie germana ,poate intelegeti ce zice aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]. Merge cumva d+ ?
NEIN ! :)
Nici pomeneala , chiar se spune ca a trecut in N3 ! Nici nu cred ca va aparea prea curand .... ! Se pare ca dispune de 4 (patru !) nivele de criptare a keys !
Se incearca testele de decodare incepand cu schimbarea filmelor pe taquille , atunci cand apare pauza publicitara si asta se pare ca ingreuneaza eforturile de scoatere a unui nou emu !
"Blonndu76" .... este adevarat este acelasi emulator caruia i se schimba indicativul .... dar , doar dupa ce se mai .... schimba pe ici , pe colo , cate ceva prin emulator !:lol: :)
Si cu ce trebuiesc introduse listele in receptor ? Multumesc!Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu alieditorul se scot, se editeaza si se baga inapoi (cele bagate le face default). Mai poti salva baza de date in format df2. E prea simplu ca sa spun mai multe. Uite prin meniuri, daca nu gasesti - spune, te invatam :)