Dar ia fa click pe nick si mergi pe blogul meu si o sa apara altceva :)
scuze de offtopic,am uitat :)
Printable View
Dar ia fa click pe nick si mergi pe blogul meu si o sa apara altceva :)
scuze de offtopic,am uitat :)
bravo sandule ai reusit:sorry:
dar merge din basarabia:)
Nici nu am vazut.Ce suga....aaa...magari am vrut sa spun.Ar trebui sa inchida total traficul extern ca sa nu mai gaseasca lumea ce cauta.Niciodata nu o sa reuseasca ce incearca ei sa faca,mai bine si-ar schimba cardurile ca lupta pe internet nu le rezolva problemele.Quote:
Originally Posted by Sandutsu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Da,mare marl .ni sunt astia.Precis e lucrul celora care va fac si voua 'zile fripte'' .Mi-au ramas inregistrate trei IP-ri a celora care mi-au vizitat blogul dupa ce a fost blogat,doua din ele apartin celora de la wordpress ,le-am verificat ,dar al 3-lea e din Craiova,tare as vrea sa aflu cine-i si cum poate accesa site-ul daca e blocat.
Au aparut iar probleme de accesare a site-ului,din personal ,din Chisinau nu-l pot accesa direct doar prin proxy.
Si gessle spune ca din Romtelecom (Clicknet) nu-l poate accesa de dimineata, poate confirma cineva treaba asta?
La noi problema persista si nu stiu care e cauza :(
Verificati acum daca mai sunt probleme!
Acum merge :dance: Care a fost motivul ca nu mergea pana acuma ?
Merge din nou!!!:)
E ok acum, nu ar trebui sa mai fie probleme.
..si eu vin din romtelecom, niciodata n-au fost probleme, si bantui destul de des paginile de aici. (de cateva ori pe zi!)Quote:
Originally Posted by XVanish [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
stati linistiti,a fost problema doar cu o anumita clasa:)
Respecte!
Si eu am avut probleme cu accesarea forumuli.
Tot Romtelecom-ist si eu.
Nu stiu care sa fi fost problema?!Dar acum e ok.Sa sper ca asa -a ramane.
Bafta!