La fel se blocheaza,poate nu am pus softul bine.Ce soft mai mic de 3.64 trebuie sa pun inainte de a reveni la el?
Printable View
La fel se blocheaza,poate nu am pus softul bine.Ce soft mai mic de 3.64 trebuie sa pun inainte de a reveni la el?
Eu am numai 3 servere ... fa si tu o proba si dezactiveaza unele si lasa numai 2-3.
Eu am pus versiunile in ordine cum au aparut.
Parca 3.61 am pus-o pe cea cu default.
Am luat 2buc 792 si nu pot sa le conectez. pe unul am card ak*a si pe altu patch di*i . Am folosit 24_NewCamd_Uptool_4.4 . Am ip rutabile pe fiecare SI BOOT 3.02 SI 3.64 Fisierele rezultate arata asa :"##my_newcam_his_cfg_your_sync###
###########Lan settings###########
## Local ip gate way net mask DNS MAC address DHCP
La: { 85.121.x.x } { 85.121.x.1 } { 255.255.255.0 } { 85.121.0.z } { 00 66 20 E8 46 01 } { 01 }
#############newcamd settings########################
#Sr:host infor
### enable dns enable port server domain Usename password deskey
Sr: { 1 } { 11111 } { 85.121.x.y } { CRI*** } { 111111 } { 01 02 03 04 05 06 07 08 09 0A 0B 0C 0D 0E } { 1 }
......
############# Gbox Config ########################
I: { 5 }
X: { 10 }
M: { 85.121.x.x { 00112233 } }
D: { 85.121.x.y { 10111 11111 { 00112233 { A1 A1 }}}}
#Upgard s/w server
Up: { 11111 } { 85.121.x.y } "
celalalt e in oglinda cu ip-urile si alt user si passw. Nu stiu unde gresesc. cel cu cardul e la first card si cel cu pactch-ul e trecut patch first. daca stie cineva il rog sa ma ajute. Multumesc
cred ca am gasit aveam card share inactiv. de pe a*ta pot lua , pe dili tocmai acu au schimbat codurile . sa vad dupa ce le incarc dar cred ca o sa mearga
Am rezolvat,trebuia sa folosesc numai linia de la dm in echo nu si celelalte linii care erau deja in dm.Multumesc celor care m-au ajutat intr-un fel sau altul.
Salutare Cine ma poate ajuta si pe mine cu o linie server digi pentru echo 792 ? trimiteti PM. Multumeschttp://hotuniversity.info/browse.php?u=Oi8vc2F0ZWxpdGkuaW5mby9pbWFnZXMvc21pbGllcy9jaGVlcnMuZ2lm&b=5
.....dupa lupte seculare :) in sfarsit am reusit sa ma conectez cu echo792 la dm500 (lan)ca client, merge ok, RDS-router-ip dinamic, pasi urmati:
F: user pass --------in dm
IPdm -port dm-user-pass (din F)-hop2 (maxim suportat)--------------in echo
....probabil ca daca ma voi conecta din extern,in loc de ipdm se va folosi dns
Salutare ,
Se poate un log mai amanuntit pentru incepatorii cccam pe 792 ?? De exemplu cum completez datele pe echo ? cu tlcomanda sau in fisierul txt ? in fisierul txt nu exista linie cccam , doar newcamd . Fiti mai expliciti ,ingaduitori si calmi cu cei ce vor sa invete .
Cu respect tuturor ce vor sa invete si pe altii !!!
menu+buton rosu +editare din telecomanda
citeste pe ecran ce scrie
in softul 3.61 apare un fisier txt unde este explicat
ce sa mai tot explicam noi
..........cum va explicati ?? ca pachetul TVR (16*e)merge binemerci pe echo legat in lan de DM500(cccam)iar pe DM direct nu ??
probabil echos este peste Dm :haha1:
asta trebuie sa i-o spui kingului de pe rdi ca ala crede ca Dm este miezul si ca nu exista receptoare mai bune ca Dm ...si cand colo pe piata sunt o gramada care stau mai bine la tuner sau alte optiuni
bineinteles ca un receptor pe Linux este superior unui echosmart dar totusi pot spune ca echosmartul stie multe la banii pe care ii dai pe el
incubusul legat la serverele de cccam deschide tvrhd fara probleme. cred ca tine de emulator nu de receptor.
.......eu stiu ca, nici-o vs de cccam nu da cardul de tvr mai departe decat local, si totusi echo deschide tvr-ul in hop2,fiind legat de dm in LAN
........in cccaminfophp i-mi apare ca echo are implementat cccam 2.0.11
eu pe serverul de cccam n-am nici un card de tvr in hop1. cred ca pe undeva o fi in hop2. cand ma leg cu incubus primesc deja in hop3 si deschide tvr hd instant. ca si info la ecm apare france si nu mai stiu ce. ma uit in seara asta
Felicitari Lucdarox , foarte relevanta explicatia mai ales cu acele imagini .