Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lasa ca imi invelesti tu plamanii:Dvineri dimi :haha1:
Printable View
Quote:
Originally Posted by horatyu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lasa ca imi invelesti tu plamanii:Dvineri dimi :haha1:
noapte buuuuna tuturor,si celor care fac nani, si celor care muncesc sau se distreaza :p ...si o saptamana minunata!!! :D :band:
Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Ma bucur ca ati ajuns cu bine si va asteptam la Brasov.....si somn usor pentru ca stiu ca sunteti obositi...va pup dulce:)
Noapte buna si somn usor ,vise placute
Multumim, la fel si voua ... :D :dance:Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Va zic inca o data noapte buna si sa ne citim maine cu bine:clap:
noapte buna, somn usor,sapte pitici pe'un picior ...si inca unul dupa gat ;)...sa va tie de urat!!! :p
Quote:
Originally Posted by mickey_7 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noapte buna si somn usor si voua:)
noapte buna
tuturor si lui krista care nu doarme deloc
ca sa animeze atmosfera pe forum
bravo ei si rusine unora care o critica
Quote:
Horatiu ,termina ca s-ar putea sa ma superi...lasa lucrurile asa si nu mai comenta la adresa mea ca sti foarte bine ca nu sunt normala si nu se stie niciodata ce va iesi
Incercati sa mentineti forumul la nivel tehnico educational si de buna intelegere intre membrii lui. Problemele personale se vor rezolva in privat.
Zice regula:)
Pe bune daca inteleg ce aveti?!!
Chiar nu trebuie sa intelegi nimic:Dcred ca a inteles si gata:dance:noapte buna snow si vise placute.....Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS: A zis cristi ceva ce o sa-ti zic cand veniti:dance::clap::drinks:nu mai raspund la provocari
Noapte buna ,somn usor,vise cat mai placute si....va astept la o cafeluta maine :clap:
noapte buna de la Brasov!:dance::cheers:
Va zic buna dimineata si in acelasi timp si noapte buna ,somn usor si vise placute:D