Ia sa vedem,daca scriu "Alien" dispare? :D
Printable View
Ia sa vedem,daca scriu "Alien" dispare? :D
Deci maestre eu astept intre timp am pus ceea veche !
Ce noutati ne aduce imaginea noua?
Folosesc aceasta imagine pe Alien2 si sunt multumit. Am incercat si celelalte imagini(hdmu,pkt...), RSP este net superioara dar, desigur, poate fi imbunatatita. Spre exemplu, drivere pentru conectare wi-fi. Propun si integrarea in imagine a pluginului "ts-media", care(luat dintr-o alta imagine) functioneaza chiar foarte bine(inclusiv youtube).
Va salut prieteni!
Sunt sperante sa apara versiunea 2 a imaginii pentru Alien 2?
Salutare, eu inca baleiez intre Craiova si Bucuresti.
Trebuie sa ne mobilizam pentru versiune noua!.
Cand am o saptamana mai libera sper sa apara.
Nu am avut vreme nici sa testez ce s-a compilat.
Suntem pregatiti pentru a incepe testele la v2 a imaginii !!!
Va salut,spuneti va rog frumos care este user si password FTP la aceasta Imagine RSP ?
Ca nu pot sa intru deloc cu DCC In ea....am incercat:root,root...etc..
Multumesc frumos anticipat !
Incearca sa dezactivezi Autologin din RSP panel.
Adica Albastru -> User Options -> General Options -> Enable Autologin
Apoi dai restart!
Implicit imaginea nu cere user si pass.
Dupa ce dezactivezi autologin, are user root fara parola.
personal am aceiasi problema nu pot intra in var pentru a sterge si inlocui softcam key am receptor golden spark triplex si imagine e2 rspQuote:
Originally Posted by tutri [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
maestre salutare ! astept cu nerabdare sper sa aiba jucariile pt cablu .Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vezi ca am postat [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] un oscam de stie cu k_y.
Te salut cu respect Dl-e @zildan,am o rugaminte la dumneata,poate faci ca In noua imagine sa buteze direct In Spark din enigma2...Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Multumesc frumos anticipat !!!
LA MULTI ANI ROMANIA SI TUTUROR ROMANILOR !!!
subscriu! multumim maestre !
Stie cineva de ce nu merge Shoutcast la aceasta imagine, cand dau sa faca stream eroare ecran verde si restart.