Corect @zmeură ! Digi satelit HD in 2023 :)
Printable View
Corect @zmeură ! Digi satelit HD in 2023 :)
Dacă te referi la satelit, se scrie Luna cu majusculă.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Serios, lumea mai asteapta HD la digi?
Faza cu "luna asta" cred ca a aparut prin 2008 si de atunci la acelasi stadiu au ramas. Si oricum pentru clientul "normal" chiar daca baga HD nu conteaza, pentru ca atunci nu vor avea receptoare. Si acestea fiind aduse tot "luna asta".
Mai,am zis sa nu fim singurul forum fara bombe,ca ne facem de rusine.:)
Voi oricum stiti ca "luna asta" lanseaza,dar e bine sa va aduc aminte in fiecare luna.:D
Eu zic ca titlul topicului spune tot...:)
Nu spune bine,alte forumuri au anutat ca 100% HD la digi demult.Iti dai seama ca 100% e 100%,nu asa aiurea,plus ca e "exclusiv,bomba,etc".Eu zic ca suntem noi mai fraieri si nu il prindem,dar HD-ul e acolo si e tinut la secret.Am inteles ca merge numai cu carduri nagra 4.;)
Alte forumuri au anuntat preventiv. Pentru ca la un moment dat nu vor mai fi posturi care sa transmita SD, decat cele proprii Digi, si atunci c vrea sau nu va avea si Digi HD.
Digi TV, cand 100% nu e de ajuns.
cred ca topicu trebuie trecut la oftopic, astia de la digi nu mai baga hasdeul
Stii cand o sa fie HD la digi ?
Uite aici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
:clap:
Sa nu uit:
Boooombaaa!!!HD la Digi luna asta!!!
Hahahaha.
Vin si CAM-urile N3 ?
Cam.urile sunt in depozite, dar asteapta sa vina iarna ca sa dea la angajati sa curete zapada cu ele...:)
Iar ? Parca au mai intrat odat ? :)Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Au intrat de ani de zile,doar ca nu avem noi antena bine reglata ,ne lipsesc cam-urile N4 sau din cauza ca nu suntem vip-uri.Oricum eu zic de HD pentru p...me,ca aia importantii prind demult.:)
Prind ce,mita de coada ? :) Digisporturile 1,2 HD hu merg de alea vorbesti ?Quote: