merge NGwild de astazi
Printable View
merge NGwild de astazi
Daca esti tu reprezentantu', atunci credem... :DQuote:
Originally Posted by Bula [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
As vrea eu :D (cel care a spus-o nu e oricine)Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
un reprezentant gigi de pe forumul cu pricina?....atunci e tot propaganda gen bulgaresc.Quote:
Originally Posted by Bula [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ca a venit craciunul , mai repede decat credeai. . Orce ar face cei de la digi bun , se gasesc foarte multi care nu sunt multumiti .Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
suntem super multumiti..traiasca mega dth-ul..multumim pentru tvs-uri,pentru pratech, si celelalte de calibrul asta....si cind vor introduce tv neptun la fel trebuie multumit din inima partidului,pardon mega dth-ului!
suntem multumiti.
A venit Craciunul, dar unde e subtitrarea?
Nimeni nu contesta pozitia de lider pe piata la numarul de abonati, dar nu cati sunt anuntati de anumite surse. Serviciile sunt acceptabile din punct de vedere calitate/pret. O grila de programe care acopera cam toate categoriile si gusturile, dar si aici au o multime de canale puse ca umplutura. Receptoare la limita inferioara a calitatii. Sa vedem cum se comporta Humaxul 3...
Criticile acestea vehemente vin mai ales din cauza unuia care arunca numai "boambe" umflate si apoi rasuflate.
Digi mai are mult de lucru sa ajunga la nivelul unui adevarat DTH. Asta trebuie sa recunoasca cei cel ridica in slavi.
caz rezolvat!Quote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu ziceam ca nu vom avea cele doua programe mai devreme de Craciun.Unul a intrat,sa vedem al doilea.Quote:
Originally Posted by florivil [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Oferta voastra de programe mi se pare cea mai buna de pe piata la ora asta,ma enerveaza conservele,bombele (de un an astept sa leg de Humax 2 un alt Humax ca sa vad pe 2 TV cu un singur abonament,si ei scot 2 conserve bagate intr-o cutie,si alea unde vor ei si cu taxa de activare),programele de umplutura (daca vor intra cele de la IKO sigur te poti spala pe cap cu ele),semnalul slab,relatia cu clientii dezastruoasa,EPG de rahat,calitatea imaginii foarte proata pe unele programe (National,Antena3,prima,etc),etc.
Acum 2 ani si jumatate m-am abonat si am instalat cateva receptoare pe la neamuri si prieteni,iar primele aventuri au fost legate de LNC-urile proaste care aveau semnal slab pe unele frecvente,antena prost gandita cu cele 4 suruburi de prindere foarte apropiate care la un vant mai puternic aplauda in draci,pierderea programelor de pe primul TP la lipsa de semnal,neinformarea oamenilor pe GigiInfo despre aparitia/modificarea programelor din lista,update de soft cu condensatorul,lipsa facturi,etc.
Si ca totul sa fie bine cei care au mai multe receptoare legate pe aceeasi antena nu se pot bucura de "Craciun".Firma asta tot timpul a gandit cu partea dorsala,iar greselile le-au platit abonatii.Acum sa-si cumpere LNC-uri duble si sa plateasca instalatori daca vreau sa-l vada pe "Mos Craciun".Bine ca pe H se introduce MusicMax,alt canal de umplutura care nu face nici macar cat U.
PS:Problemele astea le-am mai scris de sute de ori si pe site-ul vostru (stii tu care) dar majoritatea nu s-au rezolvat.Recunosc ca acum vin facturi,la abonatii noi se dau antene mai de calitate dar relatia cu clientii e la pamant,EPG-ul merge asa de 2 ani,de ce nu il scoateti de tot ca nu are rost,calitatea imaginii pe un TV mai mare e proasta,etc.
Aaaa,si inca ceva:eu sunt abonatul vostru si va platesc cateva abonamente,e normal sa fiu nemultumit de serviciile care mi se ofera,mai ales ca am si motive.Cand clientul va fi pe primul loc mai vorbim,pana atunci cu lauda ocupati-va voi angajatii,noi clientii trebuie sa mergem sa ne schimbam LNC-urile si sa vedem cum sa scapam de Humax-uri ca sa ne intoarcem la conserve inghesuite intr-o singura carcasa.Traiasca shpaga.:clap:
De ce sa te-ntorci la conserve duble cand poti folosi ss2 si ai acces la TOT gigi-ul.;)
Poate da Domnu` si scot cartela+CAM imperecheat si atunci o sa dam dracu` conserva aia nenorocita ! Si atunci sunt alte perspective .... !
sper sa nu-i duca capul!Oricum au morcovul intrat mai bine de trei sferturi:cool2:Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
De acum incolo postez cerintele mele legate de Gigi numai aici,deoarece vad ca mai si asculta.Am scapat de EPG de tot,inafara de Gigi Film.Bravo baieti. :clap: :clap: :clap:Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
tare..nu?:clap: :clap: :clap:Quote: