ia cititi un pic aicea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
ia cititi un pic aicea [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cica e saturata......mai asta cam asa e intrun fel.....dar al dracu facura 6 DTH uri cand ele sant 3 reale si mari
Rebranding pt. UPC Direct : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deja UPC.Ro este scoasa la licitatie : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Astfel ca Focussat probabil ca va disparea , fiindca americanii tot au de gand sa vanda UPC-ul si astfel se face loc noului dth/platforma de la 16 E
Cu toate ca ami ramane o intrebare : Ce legatura va fii intre Freesat UK si Freesat ( fostul UPC Direct ) ?
Doar daca unul nu la "inghitit" pe celalalt
TVR mai are codare Via pe 16e ? La mine pe DM500HD cu oscam apare doar codare Connax si nu vrea sa deschida de pe cardul local nici daca l-am configurat doar cu local.
la mine merge foarte bine cardu via in cam
Am reusit sa-i fac AU cu scam 3.59. Ciudat este ca scam nu face lumina dar a facut AU.
Am revenit la oscam si acum se deschid toate TVR-urile de pe cardul local.
e normal , scam face update cardului tvr da nu deskide , s-a mai discutat in trecut....
Ce s-a intamplat cu evision? Il mai receptioneaza cineva?
E "problema" cu schimbarea satelitului azi
E pe 11595V. Am scanat frecventa si am gasit programele. Am avut semnal exact 5 minute. Acum e semnal zero. Probabil inca sunt in teste.
Baniuesc,vad ca prin alte parti tvr are semnal la mine nu...
eVision emite la ora asta pe aceasta frecventa. Se poate vedea in captura.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
La ora asta nu gasesc nimic pe 10930H. S-o fi mutat iar...
Captura facuta la ora 20:33
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Acum pe 10930H dvb-s2 27500 sunt niste canale din pachetul digitalb. Cred ca se joaca de-a alba-neagra cu canalele.