I agree .
:clap::clap:
Printable View
I agree .
:clap::clap:
Please ,who can translate in English :)Quote:
Originally Posted by delta2k2 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ;)
Quote:
After a meeting of degree 0 with alien-8900 SHD Amiko have drawn the following conclusions (strictly personal)
- price / performance ratio receiver purchase warrants
- Spark picture is OK, but do not emphasize the receiver, I recommend RSP E2. In other words, if you want
better support, zapp faster, much better media player etc, we should pass on E2
- the remote is ugly, slightly uncomfortable, but not impossible
- CPU and RAM .... how leaves and grass (for its class of course)
- not good as a hob, warming is little
- looks relatively good, except the orange color display (blue would have worked better)
- Native support is needed and welcome oscam
Although the feedback is "shy" Alien community is relatively small (compared to ... you know who) have been made
positive strides in software development. Of course, there is work.
In other news, to install two mystery I used a stick 8GB Transcend JetFlash. Previously
I used an ADAT C906 - 2 GB stick but did not know ADAT alien language.
MihaiP Zildan and note 11 for your effort.
Thank you
Mii de traznete! Portul 12000 is not open pe Enigma indiferent ce fac. In Advanced Port Forwarding Rules il am deschis. Chestia asta se intampla doar la Enigma 2 pe Spark portul amintit e deschis si e ok!
Readers - toata lumea online
Users - toata lumea offline !!!
Lan Adapter : verde
Local : verde
DHCP : verde
IP Address: verde
Nameserver: verde
Cred ca e un bug...altfel nu-mi explic. Din acest motiv nu pot ramane pe Enigma 2...portul 12000 sau oricare altul imi da ca e inchis. Cum revin la Spark totul e ok.
Vezi ce faci cu retelele, ce ip ai, ce MAC.
Enigma nu inchide porturile!
@Meridian
foloseste un DYNDNS UPDATER de pe siteu-ul lor([Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...])
Nu ti updata Dyndns-ul prespun ca pe asta ai cont
Problema a fost rezolvata cu ajutorul domnului Mihai. Sunteti un om extraordinar! Va multumesc si va recomand tuturor daca aveti probleme legate de Enigma 2 sa-l abordati! Fenomenul era de alta natura....rezolvat in cele din urma cu succes! Si celor care au dorit sa-mi dea o mana de ajutor le multumesc!
:clap:
Im change motor satellite and error nothing signal.
sid not found pat!!!!
What problem?
Go to 0 and reset motor.
daca il apostati sa nu-i dati sa-l juliti ca-i om bun :drinks:Quote:
Originally Posted by Meridian [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cum pot face lista de favorite. Am sters xml nativ din Enigma 2[am pus un xml personalizat cu anumiti sateliti]...si logic adio 'favorite'. Cum pot sa-mi fac lista de canale favorite, cu ce soft ?! Multumiri!
XML-ul din imagine nu ai motive sa il stergi.
Daca vrei sa refaci lista, vezi ca ai in panel optiune sa o dai jos de pe server.
Editeaza cu Dreamset dupa ce repari cu panelul.
Incearca sa citesti, sa intelegi, apoi actioneaza!
HDD-ul portabil ADATA CH94 - 500 GB (se alimentează doar prin cablul USB) este văzut de
player-ul multimedia fără probleme. De obicei folosesc un prelungitor USB , manevrarea stick-urilor/
HDD-urilor fiind mai uşoară. Totuşi , a fost nevoie să conectez HDD-ul ADATA direct in mufa USB a
receptorului ... datorită prelungitorului respectiv nu mai era detectat.
Cablurile prelungitoare USB sint o chestiune ...cu cantec ! ele modifica impedanta
intre host si statie ...asa ca uneori s-ar putea sa apara erori de comunicatie
inacceptabile. In general in cazul perifericelor care necesita cabluri prelungitoare
( scanere, imprimante) asta se ia in consideratie la proiectare. Am si eu un disc
A-Data de 320Gb si l-am folosit exclusiv conectat direct ... in cazul cand conectati
un disc cu alimentare prin USB , s-ar putea ca Alien sa aiba manifestari ciudate asta
pentru ca sursa lui nu a fost proiectata sa suporte un consum suplimentar de asemenea
marime !!! ( nici nu avea cum ...consumul fiind necunoscut si foarte diferit de la caz
la caz !) ...solutia ...o mica modificare in sursa ...inlocuirea a doua condensatoare
de 1000µF si 1500µF/16v cu doua identice de 2200µF/16V ...si totul va fi OK !
Atentie ! o astfel de modificare neautorizata ... duce la pierderea garantiei !