da, am reusit prin sms, numarul ala nu-i alocat
Printable View
da, am reusit prin sms, numarul ala nu-i alocat
Activarea se poate face prin SMS la 1883 sau Call Center la 021-4067220
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
am reusit prin sms dupa cum am mai spus; dar voua va merge acel numar? mie imi da numar nealocat
nr nu poate fi apelat din reteau rds din romtelecom merge perfect
Fii serios....Nu se poate asa ceva de la MEGAGALAXIAL OPERATOR RDS-RCS....Mai suna inca o data!!!
:gathering:
:cheers:
Ai dreptate, foarte interesant. Nici sms nu merge de pe rds. E oare o cenzura aplicata?Quote:
Originally Posted by bliviu27 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu riscu de a deraia in oftopic sa gandim putin logic,legatura intre rds si rtc e foarte foarte foarte proasta,mi-e mia trebuit o ora ca sa pot suna la parinti si nu numai o data,nu e vb de cenzura,e vb de a cea raca tembela tipc romaneasca intre concurenta
Acum aproximativ o saptamana am sunat la acel numar , si din Romtelecom si de pe Orange (functioneza fara probleme). Nu am testat de pe alta retea.Quote:
Originally Posted by Snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am sunat si eu de pe vodafone si merge.
sunt cumva pb pe transponderul cu antena3, protv, cn (12380 V 5/6)? ca de vreo 2 zile semnal 0... pe 2 receptoare, antene diferite...
Le-au mutat pe 12476 h 28000 iar cel scris de tine l-au inchis-nu mai emite nimic pe el:)Quote:
Originally Posted by JBTC [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
apasa in ordinea aceasta - rosu, verde, albastru, galben - butoanele colorate de pe telecomanda :clap:Quote:
Originally Posted by kauffman [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Incepand cu data de 1 iulie 2009, Focus Sat opereaza urmatoarele modificari
in grila de programe:
In pachetul Familia:
1. Cnn International si Bebe TV parasesc grila
2. AXN Sci FI, AXN Crime, RTL Klub si Zone Reality intra ca si
programe noi.
In pachetul Aventura:
1. Viasat History si Viasat Explorer parasesc grila
2. The History Channel si National Geo Wild intra ca si programe noi.
history Channel este foarte bun!!!!Daca o sa fie in grila o sa place la multe lumea!
Au introdus in grila Axn sci-fi unde era sport klub se pare ca si acesta dispare din grila naspa:agresiv: