Felicitarile noastre pentru reusita!!:cheers:Quote:
Originally Posted by mvh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Felicitarile noastre pentru reusita!!:cheers:Quote:
Originally Posted by mvh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
mie cine-mi raspunde ?
merge si cu hw 16.80.91 ?
Vom vedea in data de 01 martie Surpriza.....:tv: daca face AU la cartela oficiala focus.... dar pana atunci merge...Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
PS viata nu trebuie sa fie lunga! , mau bine LATA !!! :drinks:
Ai un mail de la mine, sper sa te descurci... :)Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
pe ce adresa ? pina acum nu am primit nimic !
Daca nu face AU in kaon poate face AU in dream??? Poate din 2 in una a face ceva??? La mine e pana in 29.02.08 inseamna ca trebuie sa vad inclusiv 29? Deci pe 1 martie ar trebui sa fie intuneric sau mai lasa o zi doua?Quote:
cel care il ai an avantar. de yahoo.com , ai alta adresa?Quote:
Originally Posted by nirolf [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
ti-am trimis un mail,pe sateliti.
Cu acel soft trimis de "Mesterul"imi apare meniul alb negru,a-ti mai patit asa!Dar traducerile functioneaza pe acest receptor?Quote:
Originally Posted by p_ionel [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
vezi ca ai norma culoare pe telecmanda ,sub nu mergeQuote:
Originally Posted by remi mihai [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AU face la cartela focus,singura belea care o are este ca se restarteaza cam la 40-50minute(toate softurile pe care merge gigi....pe focus isi ia restart cel putin la mine asta am observat).Quote:
Originally Posted by gelu_dh [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
@mvh:merci,m-am descurcat.Quote:
Quote:
Originally Posted by nirolf
mie cine-mi raspunde ?
merge si cu hw 16.80.91 ?
Ai un mail de la mine, sper sa te descurci...
poti sa-mi destainui sursa ? eu am incercat cu key de la kaon.pn si nu mi-a mers.nu inteleg de ce ?
merci
cu toate ca am renuntat la kaon:)world-sat.info aici aveti un site foarte actualizat Key si softuri...succesQuote:
care e ultimul soft care merge pe kaonul de la focus?
Cel cu EMU196.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]