[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
television movie with logo, I watched 7 minutes and we saw no one logo!
Printable View
television movie with logo, I watched 7 minutes and we saw no one logo!
danemark 1
hai si cu o recapitulare
rusia1 , e-tv , era tv , keman tv , dr1 , jordania tv , al sahbar , irib ch2 / ch3/ch4/ch5 , televiziune fara sigla si cu film de acctiune am urmarit peste 15min, 1tv ukr ,
:gathering: :cheers:
Deci o raza de 800-1.000 de km! Felicitari!
:tv:
am masurat cu un dxer , in romania am simtit iranienele de la 2342km , iar keman tv de la 2394.67km , ala e undeva mai la est de iranQuote:
Originally Posted by Einstein [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in rest astea europene normal pana la 1400km , ucraina , era-tv e din releul de langa moldova , 637km , deci aprope de bubuie !
haideti sa radem , sa vedeti ca sporadicele nu au somn
:agresiv: , potivit unei dx-erite din italia dupa muzica pare a fi cuore sau subasio , asa a zis ! asta nu se inampla des , e unicat ca e noaptea si nu dureaza mult :comp: :lol: :d
stati ca developez ceva tare , sporadic cu jordanian tv la 22:20 :cheers:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] uite aici jmekera !:agresiv::lol:
s-au trezit iranienii
faza comice
zvartoshu este cel mai exagerat om ! :gathering: , oare , sunt exagerat ca sunt dx-er , sau ca am postat eu in locul lui pe multe forumuri de o data? inretrebare intrebatoare? evident RVIC77 adhd-istul romaniei si cel ca are invidie pe mine!
hughsdx - daniel de ce nu am sporadic in franta ? poti sa imi trimiti si mie receptie sporadic ? 73's ,, am zis ca ma devastez de ras , eu i-am raspuns ca ii trimit o sticla si cum desface dopu sa prinda sporadic :D
intrbare dementa " de ce in portugalia se prind semnale americane pe tv , intreba kalitvdx .. de trefla , daia ! :lol:
ma uit in zona de skywaves si ma tampesc de ras ce ma intreba unii , oricum e super bine , ma apreciaza lumea , asta imi place , ma face sa postez cu pofta
Aha astai cauza de nu vrei sa te duci la intalnirea aia de taina :D, ca vine si @RVIC77 :D, sau nu te bagi la o bere?Quote:
Originally Posted by zvartoshu [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
AM jurat , si fata de geo ,cat o sa mai traiesc nu mai vreau sa aud sau sa vad aceasta petarda de om , e prea nesimtit si bolnav de ADHD l, vezi ca se da singur de gol nu e de la mine , a comiso cand aveam langa mine o doctora!Quote:
Originally Posted by dic_star79 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu geo da cu cotoi as bea , cu carahoncea as bea , dar sa nu ma ia cu finale si cu emitatoare sau cu retradatiii lui manelari !
asta este , lumea pentru mine este migalita , dupa aia imi dau seama ce basita este !:gathering: in fata i-am ziso cate de batut in cap este victorii din romania aka victorian samaritean ! dau cu peste si cu paine de pomana ! :cheers:
ZVARTOSHU ANNTENAS
:dance:
oficial , semnat de un dx-er belgian , limba semnaluli saht chaine , este venit in romania din morocco .. am depus , filmul , inca nu e gata si am facut o poza de unde emite pana unde ajunge in romania acest 90.4mhz !
este un semnal sincer , ce are o limba asemanatoare cu araba , are ahr shr des intalnita pe pronuntie .
pe langa asta auziti si o inregistrare
OFFICIAL DX-ERS REPLY
:dance:Quote:
HI Daniel
The radio reception is multi-layer sporadic. I heard of your record and i noticed that are a little hop. Sure is receiving sporadic double hops up to 4000km. It's rarely this phenomenon sporadic radio reception.
Multimandx
73's
Ciao Daniel
Si difficilmente in grado di ascoltare una radio campana. L'antenna รจ molto ben orientato in direzione del segnale, ma anche un po 'orientata verso la parte anteriore o posteriore.
LuannB
73's
am prezentare in film cand zice SOHAT AL SHUR .. am fost foarte atent ! :drinks:
la 4:27 sa fiti atenti .
bafta !:cheers::lol:
niste poze , sa fiu sigur ca sunt postate , chit ca se dubleaza , unele nus sigur
E3 al sabhar damasc [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E2 la deux belgia [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E3 jordanian tv nord jordania releul mare al lor [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E-2 keman tv iran [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E-2 televiziune cu sigla transparenta si nevizibila [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
E-2 DR1 danemark [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
R4 CENTR TV MOSKWA [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
R2 rossia tv moskva [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
antena SPORADIC-E ce o am de la un SNR-ist debitata din 2005 este dipolul orizontal de 2.3M lungime