cutia pandorei, si ....aruncatul cu piatra
Quote:
Criticati mult si bine pozitia celor care fac ceva asemanator "scopului lucrativ" de unde reiese un anumit castig. Ma intreb. Oare voi care facetzi sharing gratis, (ma rog, la schimb cu alte pachete, suntetzi mai prejos?) Este acelasi furt, sau gresesc?? Nu stiu catzi dintre voi au pachetele euro full platite pe bune, pe euri buni care isi permite sa mai dea si la altii? Cred ca niciunul dintre toti cei care ridica vocea aici. Fapta penala este equa si pentru unul si pentru altul, atata timp cat dezvolta la lumina zilei acest element. Cred ca nu mai are rost sa continuam cu plansetele. Sunteti in aceiasi oala, impartitiva sarmalele in mod equivoc.
In citatul de mai sus, cred ca s-a spus 99% din ce trebuia spus, las un singur procent in favoarea celor care chiar o fac din hobby, ceea ce reprezinta si numarul acestora. S-a deschis un subiect total paralel , daca se initula NU MAI FACETI SHARING mai credeam dar nu faceti altceva decat de a arunca cu pietre in "celalalt".
Ambele "actiuni" au acelasi numitor comun, difera doar modul si directia platii, cu atat se deosebeste.
intrebare:
Dau minim 10-15...€/luna,la un provider pe care sa-l "Imart" cu altii, pana mai strang inca min.10 provideri,(VARIANTA HOBBY SAU EDUCATIVA)
sau dau aceasi suma direct lu' "X" pe cei 10 provideri, fara sa-mi bat capul cu server ....(Varianta ILEGALA)
Repercursiunile sunt aceleasi, deci....amandoua sunt acceptate.
CUM DE LEGALITATE NU POATE FI VORBA IN ACEST THREAD, RAMANE DOAR INVIDIA, e ca si cum ati spune nu cumparati un bun furat cand puteti fura si singuri.
Daca tot dati cu pietre macar dati doar in cei ce-si fac payservere, fara sa investeasca un ban, si le creeaza plecand de la o cartela amarata sau nici aia.
A era sa uit, daca tot o facem din hobby, dati-mi si mie un pachet skyitfull, pachetul nordic, ....skyuk si va dau la scimb cartela TVR.
ASA ...DIN HOBBY, sa nu ne arate lumea cu degetul, sau educativ sa vada si copii DISCOVERY de la englezi, in HD, astept liniile de la cei ce aruncati cu pietre.
Sa fim seriosi si relisti si sa nu mai postam "la misto", si veniti cu exemple de genul: lu "jegosul" ila i-am dat in "mod educativ" si el cere bani pe cardul meu....
Cati dintre voi nu ati apelat la o cunostiinta pentru a va face un serviciu,ce se baza pe ceva ce nu era al LUI, doar ca era mai ieftin decat oficial?(transport, montari,consultanta, diverse lucrari....etc).
N-O MAI DATI CU HOBBY, e deja sport national.(imi cer scuze ptr cei care totusi o fac, din procentul mai sus mentionat).
o zi buna, si spor la vanatoare si.....la dat banat.
Quote:
-serverele free nu sunt pay.
sunt free doar in perioada de calibrare si publicitate a serverului, adica cateva ore,... acceseaza adresa olandezilor si ai sa vezi: NIMIC NU E FREE.