Gata. Am dat comanda pentru un VU+ DUO, si surpriza, livrarea e in saptamana asta.:clap:Abia astept sa-l bag in functiune.
Printable View
Gata. Am dat comanda pentru un VU+ DUO, si surpriza, livrarea e in saptamana asta.:clap:Abia astept sa-l bag in functiune.
Tot vreti sa comparati VU+ cu DM.
DM nici in ziua de azi nu si-au cumparat licenta HDMI/HDCP...... WTF?Bine ca or indesat un procesor scump in el.
Istorie:
-Cumparat DM 800HD,tinut 3 saptamani--->vandut DM 800HD
-Comparat intre timp cu IPbox 910HD (stabilitate si imagine)--->IPbox clar mult mai bun.
-Primit VU+ Duo si testat si comparat cu IPbox 910HD--->VU+ mult mai stabil dar parca imaginea nu are culori asa de "vii",dar se compenseaza daca faci niste ajustari la TV,dar claritatea e la fel de superba ca la IPbox.
Deci => DM success doar gratie CCcam,oarecum monopol la o camila euro5 cu filtre imbunatatite dar motor scump care suge mult din cocoasa.
Parerea mea ,asa ca nu rancaliti pe mine!
Cumparati VU+ cu incredere ca merita!Nah reclama saracacioasa!Hac!
Regards,
Nea Omu,Nii Omu
super, tu acu ai aparut !
Trebuia sa postezi imediat ce ai avut receptorul, astept(am) demult comparatii cu alte boxuri.
Se pare ca intradevar o sa primim si noi in curand.
Aici se pare ca nu superi pe nimeni. La vecinii cum zic unii prieteni pe aici in ultima vreme imi sterg posturile sau le schimba continutul, si ma iau si la bascalie. Practic acolo nu ai drept la replica !
Si aici lista mea cu programele romanesti de radio (WEBradio):
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu stima:
cico
As vrea sa adaug ceva care cred ca nu s-a povestit prea mult.
Majoritatea care au vrut sa cumpere acest receptor VU+,s-au descurajat pentru ca au vazut in specificatiile tehnice ca este dotat cu :
2 x smartcard reader (Conax Embedded).
Ei,Conax Embedded,naspa,mi-au zis unii.Degeaba explici la unii ca un Emu rezolva problema repede.
VU+ merge cu orice cartela daca acel Emu instalat "stie" sa o citeasca.
Mai era frica sa nu-si prajeasca cartela,ca oare la 3,3V,ca oare la 3V ca oare la 5V?
Ei bine uite inca o comparatie cu DM,daca tot asta ii titlul thread-ului:
Anti DM: la asta frica ii mare.......prajeala de cartele,multeee....poate DM se gandeau sa faca cuptoare de samota refractara?Mai bine nu ca trebe mult petrol si ce mai punem in cocoasa la camila?(stiati ca plasticul se topeste la 165 grade?)
Pro VU+ : cartelele is chiar mai reci si decat in IPbox,care chiar e cel mai cuminte dintre receptoare
Singurul lucru care il regret la VU+?Ca nu mi-am cumparat doua :)
Sa fiti iubiti si salutari de la Maramu',acolo unde se agatza harta......
Bey astia 3 din fatza, @vasconi, @motoru si cu @cico-n frunte:
ia mai terminati ca din cauza voastra urca pretzul la VU+ si nu se gaseste la dealeri!
Gata cu reclama... pina imi cumpar si eu unul!
wambertos nu mai are rabdare :)
Cei de la Dream Elite i-au treaba in serios:
Dream Elite Vu+ Duo BH 1.0M Multiboot 07.03.2010
1) Added WIRELESS SUPPORT
2) MeBoot new version 0.95xVuDuo
3) MeoBoot fixed remote control sometimes not working after image startup
4) MeoBoot fixed usb format devices list
5) Image: fixed USB lost in reboot
6) Image: fixed swapfile autoactive at reboot
7) Added videomode
8 ) Added positionersetup
9) Added satfinder
10) Added networkwizard
11) Added Common Interface Assignment
12) Added DVDPlayer
13) Added Mytube
14) Army Base HD skin Updated
Warning: this image cannot be installed in multiboot because this image have a patched kernel for wireless support. This image have to be installed in flash to work properly.
Dream Elite team will not support images not installed in flash.
This Images doesn't contain any keys nor softcams.
Backups or other modified Images are not supported!
Sunt curios ce mai comenteaza "sectantii DREAM", vizavi de acest aparat.
Le recomand pastile pentru digestie.
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] si pt VU+ Duo.
Dupa mult timp, am aruncat si eu o privire azi pe acolo.
N-am putut citi tot topicul ca mi s-a facut greata,oare ce calitati trebuie sa aiba cineva sa poata scrie asemenea aberatii?
Pe mine ma depaseste :!:
Cu stima:
cico
Doar sa nu generati discutii ca la altii.Daca acum referinta e DM si faceti comparatii cu 800/8000 sper ca cei care au aceste receptoare sa fie doar flatati de comparatie,nu are nimeni nimic cu DM-ul lor.Si eu am DM,chiar doua!
Usurel cu laudele,mai tarziu va treziti ca va sar unii in cap daca nu merge ca DM,ca dau banii pe el si blablabla.:)
Daca totul e ok pe finalul saptamanii imi ajunge si mie.
@ Snow
se pare ca avem aparatele in aclasi transport. Sper ca nu o sa aiba probleme de transport dicauza zapezii.
Cine a avut pe mana doar un singur tip de receptor,e normal sa il laude pe al lui.Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Noah, casa vecinului ii cu 3 etaje si mansarda,a mea e doar cu mansarda da eleganta.El se lauda ca e mare,eu ma laud ca e eleganta.Care o fost mai destept cand o facut casa?Eu zic ca io mis,ca mi-o ramas bani si de o masinuca de care ma folosesc.Cine se simte,inseamna ca pute.
Cam asa e si cu DM.Dupa ce o zis useru ca ce bun ii DM,cred ca ii rusine sa mai dea inapoi.O tine pe a lui,cu mandrie,dar strange din dinti.
Stiu eu pe cineva care hulea DM,si dupa ce si-o cumparat unu,acuma latra ca ce brici merge si se lauda in ograda cu el.
Eu nu afirm ca DM nu ar fi bun,dar cum am mai spus,nu isi merita renumele,pentru ca a fost pe la spate promovat prin CCcam.
Oare cate DM au ramas in stocuri pe perioada cand Sly IT nu vroia numai black pe ecran?Atata noroc ca au venit cei de la Oscam din spate.......ca cei de la CC cum? numarau o bila in timpu ala.
Ei cum vine asta,ce-am stricat eu?Repara tu....N-am comadat ,nu platesc.
Harceaparcea o sa fie pana in momentul cand DHT-urile o sa ia decizia sa transmita de-a mocca.American Dream.
Ei,lasa ca altii mor de foame.