Hai sa va zic o chestie interesanta!
Dupa ce s-a schimbat caid-ul si la cardul meu (alb) asta fiind imediat cum am citit primele posturi ale topicului, deci luna trecuta, cu combinatia newcs+mgcamd, am asteptat apoi sa vina 1-2 ale lunii decembrie sa prelungesc subscriptia (facut).La procesul acesta am observat in logul newcs in momentele in care veneau EMM-urile si mesajul care ma anunta ca pe 06.12.2009 la ora 00.00 expira incarcarea, chestie care pana acum n-a mai aparut sau n-am fost eu atent...In fine, zic, mai am cateva zile pana la reincarcare, o s-o fac pe 06.12, si, am uitat. Pe 07 seara dupa ajung acasa, hotarat sa reincarc, observ ca receptorul meu decoda de pe local.Mai las o zi, mai las doua, si uite ca suntem in 10 si cardul meu tot merge, si full, ca asa am incarcat ultima data.
De ce se intampla asta, ca pana acum a doua zi cum expira incarcarea era ecran negru.Sa fie oare ca s-a schimbat serialul si cardul nefiind intr-un rec original, n-a avut cine sa-i mai puna "frana"?Ce-ar fi sa mearga pana la sfarsitul lunii cand expira subscriptia?!?
Problema vine cand o sa fac reincarcarea, pe care serial trebuie facuta, pe cel initial?Banuiesc ca da, pentru ca cei care nu au ca hobby "satelitii" si au receptor original si se uita la focus, nu au ei habar ca s-a schimbat seria cartelei, si incarca pe seria scrisa pe card, ca de obicei.Acum ramane de vazut ce se va intampla.
Scuze pentru postul lung.