Re: SOLERON clona a dreambox-ului?
Quote:
@spaniolu
nu vreau sa te contrazic eu zic doa r ce mia zis doamna de acolo...si mie mi sa parut pretu cam mic avand in vedere ce stiam piata....
Doamna de la mondoplast tia raspuns corect,ea a uitat un amanunt adica sa-ti spuna ca sunt 2 modele de soleron cu 2 preturi;
Receptor Satelit DVB, LAN, Smart Card Reader, Scart, A/V Out, 78.00 EURO
Soleron - VS-2640
Receptor Satelit DVB Linux Platform, LAN, Smart Card Reader, Scart, A/V Out, Optical Out 125.00 EURO
PRETURILE NU CONTIN TVA
Eu cred ca te intereseaza receiverul descris de noi in acest thread iar acest receiver este soleron cu linux si costa 125E celalalt e doar un simplu receiver ca si echolite,globo de asta costa doar 78E asa ca fi atent cand cumperi ce CUMPERI!!
STARBOX - STARBOX-5400
Receptor Satelit DVB, LAN, Smart Card Reader, Scart, A/V Out, 78.00 EURO
Soleron - VS-2640
Receptor Satelit DVB Linux Platform, LAN, Smart Card Reader, Scart, A/V Out, Optical Out 125.00 EURO
Cred ca e o mica greseala de interpretare... Sper sa primesc e-mail ul si sa va spun exact pretul.
Offtopic : Starbox 5400 = Visionnet 8000
Recenzie si link pt manual in en :[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Schimbare MAC :
put this in /var/etc/init
ifconfig eth0 down hw ether xx:xx:xx:xx:xx:AA ;
ifconfig eth0 up;
Se citeste MAC , se inlocuieste xx cu adresa citita si AA cu valoarea dorita, se transfera cu FTP fisierul init modificat in DM , restart si functioneaza .
Mai exista un plugin pt schimbarea MAC ,dar acesta cale este f simpla .
Care sa fie cauza scaderii pretului la Optibox ? Sa fie oare deficiente in functionare sau alte considerente ? De la 575 ron la 460 ron e totusi o scadere semnificativa.
Quote:
Care sa fie cauza scaderii pretului la Optibox ? Sa fie oare deficiente in functionare sau alte considerente ? De la 575 ron la 460 ron e totusi o scadere semnificativa.
In curand majoritatea receiverelor vor avea preturi mici si foarte mici,a inceput o NOUA ERA-HDTV,asa ca ganditi-va bine ce doriti sa cumparati!
al meu sol face un an luna asta. a mers non-stop si fara probleme. a, era sa uit: mai are un an de garantie:)