pai era o vorba referitoare la mancare....." sa inbuci ceva inainte sa pleci la servici... " dar cafeaua se bea si atunci ...nu se mai potriveste
Printable View
pai era o vorba referitoare la mancare....." sa inbuci ceva inainte sa pleci la servici... " dar cafeaua se bea si atunci ...nu se mai potriveste
nu stiai tu de local ...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cafeneaua noastra a devenit putin cam blanoasa.Nu ma refer la unul care se crede rege ci la unele crapaturi,cu toate ca intre cele doua nu cred ca ar fi o diferenta a expresiei.Fizic pentru prietenii acelui rege e cam acelasi lucru.:D
Merge si berea.
care blanoasa nene ... sa inteleg ca in secuime se poarta si mai chelioasa de atat ?Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cafea blanoasa... bauta in localul La Buci... oua... cam multe visati noatea si vi le amintiti dimineata devreme, la cafea :D
Nu raspund la provocari,in ziua de azi daca zic ca e blanoasa se interpreteaza ca sunt de acord cu autonomia p.z.. daca zic ca e cheala se interpreteaza ca sunt de acord cu autonomi p.l..Quote:
Originally Posted by stargate [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Decat ca mai bine sa imi bag p..icioarele.:D
In Trebuci era cel mai bine.
buna dimineata
azi servim cafea arabica la ceaun
buna dimineata natiune , cafeneaua va asteapta
Neata.:D
'neata buna somnorosilor ... cafeneaua va asteapta
Merci, merci.. daca inca beau cafea la ora asta inseamna ca sunt somnoros-ul somnorosilor? :D Anyway... mi-as tot bea cafeluta servita ca in poza aia... as renunta la munca pana noaptea tarziu doar pentru a ma trezi dis de dimineata, fresh, sa-mi "serversc" cafeluta :D
ehe ... patronul in inspectie prin cafenea , ma bucur ca iti place aranjamentul :)
ete ici si una blanoasa
da-ti o tura si pe la cafenea ca intram in insolventa si ne arde adminul :)
poate facem si un concurs cu premii , astea ar fi premiile ... va bagati ?
Eu frec un nesscofe in lipsa de cafea.