Re: Echolite 791 softuri-discutii!
Quote:
Cand incarc un soft nou cu usb,peste cel vechi trebuie sa il sterg pe cel vechi si apoi sa il descrac pe cel nou?(am incercat sa il pun peste si inmi scrie cand introduc flashul ...not enough memory..)
Si inca ceva daca poate sa ma lamureasca si pe mine cineva cum pot pune un echocam cu programul kvs_tools_8.4_usb?
Am descarcat programul pe USb..dar mai departe ce fac?
Echocat,raman recunoscator daca ma poti consilia (ai pm).
Cu multumiri.
De ce nu vrei sa incerci sa faci apdate-urile prin serial? daca nu ai cablu serial poti confectiona unul din cablul de la 2 mouse-uri model vechi care se conectau pe serial.
Quote:
De ce nu vrei sa incerci sa faci apdate-urile prin serial? daca nu ai cablu serial poti confectiona unul din cablul de la 2 mouse-uri model vechi care se conectau pe serial.
este posibil sa ai prea multe canale bagate in memorie,mai sterge din ele si mai vezi atunci.referitor la soft se poate pune si pe usb si cu rs232 cit despre key nu poti decit prin serial (momentan).multa bafta
Prin serial nu pot ,imi da eroare rs 232 . Se pare ca am avut un driver pentru vista care a fost valabil 30 zile si acum nu il mai recunoste calculatorul. Imi spune ca nu am driverul instalay pentru rs 232.
In memoria Stickului am sters toat si am lasat doar softul nou..deci teoaretic e ok?
Quote:
Prin serial nu pot ,imi da eroare rs 232 . Se pare ca am avut un driver pentru vista care a fost valabil 30 zile si acum nu il mai recunoste calculatorul. Imi spune ca nu am driverul instalay pentru rs 232.
de ce nu incerci win sp 2 cu el nu o sa ai probleme in schimb vista....
Quote:
Apropo... cu ce se pot viziona si compresa capturile cu extensie .pvr ?
multumesc
Quote:
La receptoarele PVR -Personal Video Recording nu au o extensie aparte de altele.Filmele sant inregistrate in format Mpeg2.Dupa care tu te poti face AVI,DIVX,VOB etc.
Quote:
Echo 791 salveaza cu extensia .pvr, am incercat sa schimb extensia si degeaba...
Quote:
Daca te referi la asta eu vad ca nu scrie ca face inregistrare format .pvr ,ci Mpeg 2
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Continuam discutia aici ca sa nu incarcam alta sectiune aiurea...
Intradevar in specificatii asa este... dar uite cum arata fisierele capturate pe 791
[IMG][Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...][/IMG]
Se poate schimba extensia din setarile receptorului?
Quote:
Se poate schimba extensia din setarile receptorului?
Extensia nu poti schimba,trebuie sa convertesti.Eu de exemplu folosesc pentru conversie DVR Studio si pot converta in orice format ce doresc DIVX,DVD etc.
Quote:
Extensia nu poti schimba,trebuie sa convertesti.Eu de exemplu folosesc pentru conversie DVR Studio si pot converta in orice format ce doresc DIVX,DVD etc.
Super softuletul:clap: micut si eficient
multumesc mult:drinks:
Aveti pe sectiunea UPLOAD pus noua versiune v2.96 pentru Echo new&old,printre imbunatatiri fixed,minor bug fixes.:cool2:
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
L.E:acum butonul PAL/Ntsc de pe telecomanda activeaza functia POSITION care a fost pe vechiul model.:)
Si cum as putea activa functia PIP?Pe softul original mergea din meniu,acum nu stiu.
Quote:
Si cum as putea activa functia PIP?Pe softul original mergea din meniu,acum nu stiu.
Pe telec.ai butonul ALBASTRU,cel cu patratele.
Am pus v2.96 (prin usb)si merge super bine. Sper sa il tina sa cat mai mult...
Pentru echipa echo...
Credeti ca pe viitoarele versiuni de soft o sa avem posibilitatea sa luam si subtitrarile la inregistrari?:cool2:
Multumesc
Cum e noul soft?L-a testat cineva?
Mi-e teama sa-l instalez pentru ca am scanat vre-o 10 sateliti si i-am pus cat de cat in ordine...!...si nu vreau sa-mi pierd lista de programe odata cu reinstalarea noului soft !.....si nu vreau sa mai pierd o juma de zi cu o noua rescanare a satelitilor...!!!
Si mai mult decat atat,2.92-ul pe care-l folosesc acum impreuna cu un softcam,(pe care-l mai editez din cand in cand cu key noi),merge brici !!!...asa ca de ce sa-l schimb...?!!!
E bine ca stiu de el si cu proxima ocazie atunci cand actualul soft (2.92)face figuri il schimb rapid in doua minute...!
MERITA SA-MI PUN 2.96???(aici il rog pe maestrul EchoCat sa-mi dea un sfat)...!!!
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat si care ma ajuta la configurarea si optimizarea functionarii noului Echosmart 791...!!!
bobo74
Quote:
Mi-e teama sa-l instalez pentru ca am scanat vre-o 10 sateliti si i-am pus cat de cat in ordine...!...si nu vreau sa-mi pierd lista de programe odata cu reinstalarea noului soft !.....si nu vreau sa mai pierd o juma de zi cu o noua rescanare a satelitilor...!!!
Si mai mult decat atat,2.92-ul pe care-l folosesc acum impreuna cu un softcam,(pe care-l mai editez din cand in cand cu key noi),merge brici !!!...asa ca de ce sa-l schimb...?!!!
E bine ca stiu de el si cu proxima ocazie atunci cand actualul soft (2.92)face figuri il schimb rapid in doua minute...!
MERITA SA-MI PUN 2.96???(aici il rog pe maestrul EchoCat sa-mi dea un sfat)...!!!
Multumesc tuturor celor care m-au ajutat si care ma ajuta la configurarea si optimizarea functionarii noului Echosmart 791...!!!
bobo74
pai de ce nu descarci in calculator canalele cu un Chedit 8.4 ?
nu ai cablu serial Rs 232 ? faci updatare la soft prin usb?
nu se poate face descarcarea canalelor pe USB?
eu cred ca se poate :
open ChEdit + Read Default Data + File(sus stanga ) +save si salvezi pe MEMORY STICK -USB
cred ca e simplu ,nu?
incearca ca altfel nu inveti
Quote:
bobo74
E recomandabil sa salvezi canalele sa faci un back-up cand ai scanat mai multi sateliti si ai aranjat cum trebuie,in acest fel poti incerca mai multe versiuni de soft(mai ales ca in zilele urmatoare o sa apara mai multe imbunatatiri)fara sa pierzi canalele,pui pe stick si incarci pe USB si gata.Recomand sa folositi ultimele versiuni de soft in receptor ca in continnu apar la fiecare versiuni imbunatatiri,se lucreaza din greu baietii de la dep.softw.:)