Server NewCS sau Camd3Quote:
Originally Posted by cristilamb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
Server NewCS sau Camd3Quote:
Originally Posted by cristilamb [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nici pe gbox zic unii ca nu ar merge sa dai . dar daca merge newcs eu sunt super multumit !
prezentare kathy
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
in curand apare enigma2 pentru kathy .
este aparut deja dar nu-i distribuita, informatia e de pe un forum german si spune cam asa, (tradusa in engleza)
Hi
Preliminary info
After the first tests are successful
Come to kw 51 a enigma2 for Kathrein ufs 910
First of all times without recording function that comes later
Because there are sata driver problems with enigma2 there
(Have to be rewritten)
ptr cei care se intreaba ce inseamna kw 51, urmeaza explicatia
kw51 means "kalender woche #51" -> e.g. week #51 of the year -> xmas-time
@Gandy cel care este unul din admini forumului si care se pare ca stie mai multe spune ca: enigma 2 deja exista la unii beta-testari, dar inca nu-i stabila. cel putin echipa echipa care creaza softul a reusit sa conecteze c-source of enigma2 la kernelul kathrein-ul.
ps: scuze daca sunt probleme de traducere
a reusit careva sa puna crdul de dolce in phoenix? pe sci la dm merge , pe pc cu phoenix nu... gresesc eu undeva ?
Eu nu am reusit si nici nu am auzit pe cineva sa reuseasca pe phoenix.Quote:
Originally Posted by dan2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eram curios daca pe kathrein a reusit cineva...
f11
pai cum sa reuseasca daca nu merge in phoenix ? asta si vroiam sa fac .
Salut tuturor ...Poate sa posteze cineva cum setam pe Kathi diseqc 1.2 si daca functioneaza ?
Fratilor,
Ma dispera Kathrein-ul asta :
1. Dupa 3 ore continue de editari a fisierilor cu tot ce mi se parea logic si tot atatea ore de citit pe forumuri NU am reusit sa misc montura HH ;
2. Dupa 3 zile de incercari nu am reusit sa provoc un client de cccam sa functioneze. Si cum singurul meu amic (si acela din Egipt) care imi ofera sharing dezinteresat, nu imi ofera decat cccam, va dati seama ca nu pot folosi acest receptor la adevarata lui valoare ;
3. Nu ma intereseaza sa receptionez ceva in SD ci numai in HD (pentru SD sunt foarte multumit de Optibox)';
4. Am un CAS Via Access Red cu cartela TVR deocamdata degeaba.
Ei bine, dupa aceasta introducere pesimista demna de un ziarist analist politic, intrebarea este; ce CAM-uri sau alte tools-uri pot folosi astfel incat sa se faca lumina HD pe kathy-ul meu ?
Mai am si sculele de mai jos:
Pot deschide ceva in HD cu ele ? Sau vand Kathreinul si cumpar un Dream HD cu proxima ocazie ?
Multumesc tutror de raspunsuri:thx:
pentru matrix gasesti [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
sfatul meu e sa vinzi katy...aduce multe dureri de cap si provoaca pierderi mari de timp...e experienta unui prieten...
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]Quote:
Originally Posted by bobbob [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Eu am din ianuarie receptorul si am testat toate imaginile si evident posibilitatile de conectare.
Face exact ce scrie producatorul si mult mai multe daca ai conostintele necesare sa il pui la treaba.
Daca unii nu au timp sa "ceteasca" si sa experimenteze nu inseamna ca nu e receptorul bun.
Se pare ca "altii" fac diversiune inducand in eroare vizavi de posibilitatile UFS-910 sau chair ei personal nu pot mai mult si in acest caz pot cere ajutor.
Ar trebui ca posesorii de Kathrein sa faca mai multe , sa nu mai astepte mura in gura.
Un prim pasa ar fi traducerea partiala a documentaiei de pe AAF incepand cu : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
salut la toti
nu stiu daca ma poate ajuta cineva....pe transp. 11278 V de pe 13 E....incerc sa-l scanez in momentul in care-l pun DVB_S2/8PSK...Katy se blocheaza ....poate cineva sa-mi dea o mana de ajutor?
multumesc!
mentionez ca am schimbat in sat-channel-editor 8PSK