Softuri noi pentru Globo-Opticum - clasa A , C si 6XXX CR si CI !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Enjoy !
Last edit : info :TPS AU ;POLSAT AU ;PW AU !
Printable View
Softuri noi pentru Globo-Opticum - clasa A , C si 6XXX CR si CI !
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Enjoy !
Last edit : info :TPS AU ;POLSAT AU ;PW AU !
Soft nou pt globo 7010 cr de la startrack,2.1.16.Doar d+ nu face au.Softul se gaseste pe crosat sub denumirea 750CUSUPER.
Intre timp au scos si cei de la globo softul 2.1.16 .Acelasi comportament ca si cel de startrack.
New keys la upload /receptoare/Globo/keys - pentru toate clasele de receptoare Globo-Opticum-Yumatu . Permit AU pentru ultimele versiuni de soft aparute !
Enjoy !
Last edit : Sex View and MTV PULSE si MTV IDOL update !
Face au si D*gital+?Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu am reusit inca sa pun ultimul SW dar din cate am inteles de la cei care l-au testat deja pe D+ nu face AU in plus fata de versiunea anterioara face AU pe Polsat.Quote:
Originally Posted by Fisher [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu cred ca va mai avea importanta daca face sau nu AU la D+ - se pare ca se va trece la N3 pe acest provider . Momentan nu au reusit sa dea de cap la Cabo, asa ca va trebui sa ne luam la revedere de la acest provider indragit !
Asteptam zile mai bune - poate in compensare ...... se vor deschide alte pachete !
Noi softuri pentru Globo-Opticum pe site-ul Truman ! TPS,D+ si PW AU!
Sper !
A testat cineva "globo_5119_cool_emu_2.4.17_all" ? S-a rezolvat problema cu deplasarea in jos a imaginii?
Nu ! Si ma intreb la ce se consuma cu AU la D+ -asta va trece in 2 zile la N3 in totalitate ! Sunt destule pachete care merita vazute .... .
Vad ca softul asta merge ca dracu' - sau TPS modifica iar cate ceva - acum TPS down pe Globo-Opticum !
Last edit : Se manifesta foarte ciudat- isi incarca in mod repetat cheile si da sa deschida apoi renunta iarasi !
Softuri noI pentru receptoarele cu procesor 5119 - adica Globo-Opticum 7XXX CR , CX , TSCR , TSCX , CXE SI TSCXE !
Din info : TPS AU , PW AU , Polsat AU ! Nu stiu daca face AU si la altceva ....
Se pare insa ca s-a rezolvat problema cu imaginea deplasata in jos ceea ce este foarte bine !
Link : [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] .
Enjoy !:band:
Da intr-adevar problema cu imaginea s-a rezolvat, pacat ca nu functioneza subtitrarea DVB decat pe versiunea oficiala... ar fi fost perfect.Quote:
Originally Posted by cipcirip99 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Scuze! mi-au aparut ultimile posturi mai tarziu.
Imi spuneti de unde sa iau un soft pt opticum7000A pe care sa mearga Premiere,TPS,Polsat,etc?Si inca ceva -sa poate pune soft pt 7000A in 7000C si invers?
Multumesc mult!
:drinks: