Antena optima pentru DM3800
Am nevoie de o antena mai buna decat ce am eu (antena digi 0.7 cred).Sunt din Galati si momentan nu sper spre spoturi exotice - doar sa prind cat mai mult si mai bine :). Stiu ca nu existenta o solutie perfecta dar vreau una cat mai buna ca pret/performanta si disponibilitate. Am google-uit si m-am orientat spre offset in jur de 110 cm.Variante:
Antena 1 m FE - design TRIAX 89ron
Antena 1,25 m FE - design TRIAX 178 ron de pe la Cj
Antena satelit offset 1m 120 Tecuci cica la acelasi pret Al si Fe!!!
Antena 110cm TRIAX/C-Tech aluminiu 485
Antena 110cm TRIAX/Clarke-Tech Fe cred 380.8 de la firma teledigitala din B
Antena offset 1,4 m aluminiu, cu montura polara de foarte buna calitate 510
offset 1,15 135ron
Offset 1,25m Triax design (Moteck) 200 Ron de la o alta digitala din Suceava
OFFSET BOZ 1,10m otel 110 sau 133 pe pers fizica
OFFSET B 1,20m otel 129 sau 142
OFFSET B 1,50m otel 229 sau 252 de la o firma tehnica din Timisoara
Opticum - ANT 1.1 OF Antena offset de 1,1 m Fe cu montura fixa 28.56euro
Opticum - D100 TRX STEEL D100 TRX STEEL offset antenna, 100 cm steel (GAIN 40,1 dB on 12.7 GHz) with Optibox logo 26.18 euro
Opticum - D125 TRX STEEL offset antenna, 125 cm, steel 53.55 euro de la o plasica din Timisoara
Antena offset 1m 100 cm, otel 80 ronde la o firma hd ce se cheama ca HH-ul meu
Antena satelit 1,2 m offset otel Gain @ 12,7 GHz 42db
Antena satelit 1,4 m offset Gain @ 12,7 GHz 43,2db nu scrie pretul de la ofirma micro din Craiova
BOZSER B110 nu scrie pretul la o firma cred peruviana din Timisoara
Echosmart 1.10 M Offset 122 ron din Miercurea Ciuc
TDS 110 4.67 euro
TDA 110 113.29 euro de la o firma CAreTEChnologizeaza in Gheorghieni Harghi
Opticum ANTENA D125 TRX STEEL 218ron
Triax TDS 110 231Ron
Gibertini Aluminium 100 cm white 306 lei promotie ceva sat media Galati !!
Offset 110cm TRX Fe 150 ron din ORADEA
Pe ce baza sa aleg eu fratilor ca experienta am doar cu pocnitorile mele de la gigi.Asa ca ii rog pe cei care stiu sa ma scuteasca de stresul asta decizional care imi omoara neuronii si sa ma ghideze in cunostinta de cauza.Brandul conteaza sau dimensiunea :)? Triax , Gibertini? Original sau copie?Care vinde originale si care copii?Sunt deschis si la alte propuneri. Chestia cretina e ca cele doua antene ale mele -una e mobila cu mana ,momentan pe 19e cealalta cu HH-ul de la 13e spre west pt ca sunt puse pe pereti diferiti.Stau la bloc si adminul nu ma lasa cu ea pe terasa. Pe viitor vreau sa imi iau un ss2Hd si inca un hh sau o antena sa o fac multifeed si sa le comut prin diseq.Ast e viata.
Please ajutati-ma ca luni trebuie sa dau comanda!
Cred ca alegerea asta i-ar ajuta pe multi , asa ca vorbiti din experienta voasta . Multumesc
Re: Antena optima pentru DM3800
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
TDA 110 este din aluminiu ... Daca dispui de bani este alegerea perfecta.
Diferenta de greutate intre Triax110 Fe si Aluminiu este chiar atat de mare?6kg zice pe site-ul ala .Alte avantaje nu vad - Fierul e si el protejat de oxidare probabil si e posibil sa aiba rezistenta la vant mai mare.DM3800 ar trebui sa duca usor si pe cea de fier.Si daca e sa conteze firma - si Gibertini e la superpret.Sa conteze 10 cm in minus?Si de unde sa o iau sa fie originala?Sau e vreo copie mai buna ca originalul :)? Si am castig mai bun decat de exemplu cea de 1.50 no-name - 40 cm in plus--am gasit intr-un post ca merge si asta de 1.50 pe DM3800!Plus ca eu nu am cursa completa.Nu se pune problema de bani ci de cata plusvaloare imi aduce banul!
Si mie imi place multiblock-ul ala dar am deja unul triplu si se poate manufactura relativ usor.Oricum daca e sa fie triax merita luat si multiblockul.
poti merge linistit pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
aceeasi antena o am si eu si ti-o recomand
Inteleg ca Triax-ul e un nume si e populara , dar nu a incercat nimeni si altceva?De exemplu nu ar trebui sa conteze dimensiunea mai mare a altor antene?Cat de proasta geometrie sa aiba sa fie mai proaste de exemplu:
Antena 1,25 m FE - design TRIAX 178 ron de pe la Cj
Antena offset 1,4 m aluminiu, cu montura polara de foarte buna calitate 510 de la o digitala din Sv - 30cm in plus!!!
Offset 1,25m Triax design (Moteck) 200 Ron de la o alta digitala din Suceava
OFFSET B 1,50m otel 229 sau 252 de la o firma tehnica din Timisoara - 40cm in plus - cate kg o avea-sunt unii care au pus-o pe dm3800
Opticum - D125 TRX STEEL offset antenna, 125 cm, steel 53.55 euro de la o plastica din Timisoara
Antena satelit 1,4 m offset Gain @ 12,7 GHz 43,2db nu scrie pretul de la ofirma micro din Craiova
sau daca Brandul primeaza , ce ziceti de
Gibertini Aluminium 100 cm white 306 lei promotie ceva sat media Galati?
Sa inteleg ca nimeni nu a vazut/incercat asa ceva?
Mie personal mi-ar placea
Antena offset 1,4 m aluminiu, cu montura polara de foarte buna calitate 510 de la o digitala din Sv - 30cm in plus!!! ce ziceti?
"Gibertini Aluminium 100 cm white 306 lei promotie ceva sat media Galati? ".
Eu am asa ceva si sunt supermultumit.
Antena offset 1,4 m aluminiu, cu montura polara de foarte buna calitate 510 de la o digitala din Sv nu ar merge muuult mai bine--cat de prost sa fie facuta ca sa aiba castig mai mic ?Are cineva informatii despre ea? Cate kg sa aiba?
Daca compari 1,1m cu 1,4m si de aluminiu atunci ia a doua indiferent de firma.
bigpriap cele din aluminiu au castig un pic mai mare ... La catec antena TDS110 te duce cu tot cu transport la 230 lei ... Am cumparat aceasta antena acu vreo luna si sunt foarte multumit de ea am 8 LNB-uri pe ea o sa vin cu poze dupa ce se mai incalzeste putin si o montez pe bloc (o am pe balcon acum pt reglaje :) )
Si eu as inclina spre cea de 1.4 , dar nu am vazut nici o poza pe site.Montura aia polara de f. buna calitate m-o mai lasa sa o montez pe HH , ca nu am loc de actuator cred - e pe suport de perete?
Asta trebuie sa-i intrebi pe ei.
Gexe cele de aluminiu nu au castig mai mare,eu am preferat-o pe cea de 1,4 pentru ca e mai mare iar aluminiul mai rezistent in timp.Altfel am mai spus si in alt post: poti sa o poleiesti si cu aur ca nu creste castigul.
Analizand sfaturile voastre atat de aici cat si de pe p.m. am alex triax 110tds (mai mult de 1,2 nu imi permitea locatia si suportul).Am facut comanda la c*tec si din discutie am inteles ca ei le primesc la palet si mie nu mi-o trimite in ambalaj original ca nu au , venindu-le vrac !? A mai primit cineva asa sau o fii la fel de originala ca unele dm500? Stie cineva diferentele intre original si copie la antena asta? Multumesc de ajutor!
Eu am luat tot daia vrac de la catec si nu sunt probleme ... important este sa-ti ajunga intreaga
Te rog sa te duci la pagina de web: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] , alegi la optiune Romania si daca linkul te duce la pagina de web: [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] atunci am lamurit treaba daca este original sau clona. Aduc din Ungaria TDS 110 pe europaleti ca costul de transport este mult mai mic si pot sa fac un pret mai accesibil.Daca vrei pot sa-ti trimit si TDA-110 (aluminiu) in cutie originala-din asta nu aduc cu sutele ca nu este o cerere atat de mare ca este mai scump.
Cu respect
am cumparat de la catec triax tds 110 si antena vine super bine ambalata plus serviciul de curierat care are grija de transport ... cumpara cu incredere
TRIAX TDS 110
Aceeasi antena o am si eu si ti-o recomand