Adresativa cu incredere!
Printable View
Adresativa cu incredere!
Cui? trebuie sa ne adresam?Quote:
Originally Posted by piciul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Userului care a postat .Banuiesc ca pe PM :D .
Stiam,dar vroiam sa raspunda el mai detailatQuote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Frate zi si pretul ca sa nu mai intrebam pe PM.
poate face o reducere pentru memebrii sateliti
Poate ne zice cu ce se da laba jos,ca mai departe vedem noi.Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cu aer fierbinte, parca era un filmulet
Se fac si reduceri dar cu conditia sa platiti voi taxele de transport pentru conserva.
Eate posibil ca in cateva zile sa fie rezolvata si conserca digi 2 ,momentan numai conserva unu!
relati se pot da si aici nu numai pe PM!
Quote:
Originally Posted by zmeura [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Cu dalta si ciocanelul frate!
Dincolo , Dom'derector zicea ca sti/ai ceva .... ce incepuse @elrumano sa spuna ... cu unloop .Povesti sau ...?Quote:
Originally Posted by piciul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Quote:
Originally Posted by smv167 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
dom derector de dincolo stie bine ce stie dar din pacate eu nu pot sa fac asa ceva doar posed minunatia.
RSA si BK sant lucruri mult mai marunte decat un Mosc!
moscuri digi sunt de ceva timp pe piata, nu e o noutate lucrul asta. mai exista posibilitatea de a-ti activa singur subscriptia si te uiti linistit inca o luna la digi, la ce pachete vrei, gratis.
Parca te laudai la dom'Derector ca merge :DQuote:
deci ,pina la urma cum facem si noi sa intram in posesia unei astfel de bijuterii?:)
Trebuie sa faci parte din cercul ala mare de la RDI
oricum cei care stiu vor fi intotdeauna cu un pas inaintea celor de pe rdi.
Problema este cu doua solutii :
- daca ai ceva cunostiinte tehnice , ceva bani de investit , ceva noroc si tenacitate o faci singur
- daca nu , cauti pe @piciul
sa ai bani la tine cand il cauti :)
Pai nu este angajat la DIGI il mai angajam si noi.Daca recomandai un rus sau un ucrainian mai ziceam ca la aia se gaseste detali,dar au scrisul ala prea arhiologic si nu se intelege(asta cei care nu stiu rusa).Imi cer scuze daca este vreun minoritar rus pe aici,dar near fi de ajutor.
:drinks: :drinks: :drinks: