Pun acest topic ca sa vedem cati abonati Digi apeleaza la aceste canale. Poate puneti si motivul...
Printable View
Pun acest topic ca sa vedem cati abonati Digi apeleaza la aceste canale. Poate puneti si motivul...
Nu pt ca nu ma intereseaza,si atata timp cat am acces la internet si la anumite programe de pe alte platforme DTH :wink: la ce sa mai dau bani si pt niste filme expirate. Aceste programe nu ma intereseaza, punct.
Deocamdata, tot ce exista acolo, am vazut !
Sunt de aceeasi parere, am votat NU.Quote:
Originally Posted by dic_star79
Acest operator nu ma intereseaa nici de ar fi gratis,deci am votat ;nu ma intereseaza :wink:
Amatorii De Dth-uri Nu Ma Intereseaza!
Digi Nu Ma Intereseaza ,face De Ras Romania Noastra In Europa De Est!
asta cam asa e!Quote:
Originally Posted by gessle [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Sade şi Dire Straits am văzut moca ?n teste.....poate doar concerte să comand.
Apropos, unde găsim concerte ?nregistrate, pe net?
Cu toate ca filmele sunt cam vechi eu am sa comand unul pentru ca sunt curios cum se face plata, ca pana acum n-am primit facturi.
Pana acum sunt 21 de voturi. Decat un singur user a apelat la digifilm. Ar fi fost interesant sa aflam info de la el.
Ideea e ca nu prea intereseaza aceasta oferta pe nimeni. Poate digi va schimba aceste canale care transmit filme difuzate deja pe alte platforme externe.
Aici ai dreptate,de ce sa platesc la gigi un film care il vad orcum pe D+? si fara bani?Quote:
Originally Posted by vid36 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Pentru Calitatea Care O Are Digi Sa Mai Platesc Si Pay Per View? Nu!
Se pare din acest poll ca o proportie infima din abonatii Digi au apelat la acest serviciu "bomba" cum spun unii prin alte parti. Ideea e ca nu prezinta interes. Cine poate gasi explicatia?
am avut digi pentru doi ani si in ultimele luni fusese lansat si jiji Filmul. nu am fost curios sa comand filme de la ei, trebuia sa ma uit la o ora fixa la film si toate cele.
conexiunea la net a compensat asta. ma uit la filme cand vreau, dau pauza (e destul de important uneori)..stiti si voi avantajele.
daca era PPV cu download in receptor, ar fi fost convenabil sa platesc pretul pentru un eveniment pe care il pastrez in receptor si pot sa il vad cand vreau.
cred eu.
Prietenul "bautura colorata" zice:
E clar ca aceste ppv-uri sunt o pacoste pentru gigi si pierderile sunt semnificative. Acum catva timp era un topic deschis tot de el, in care facea reclama celor 2 ppv-uri. In semnatura si-a pus reclama la ppv-uri. Omul e dedicat cu buzunarul total dth-ului si incearca sa convinga cativa naivi, doar, doar vor mai apare ceva clienti care sa cotizeze in sacul cu prea multe gauri al dth-ului.Quote:
Stie cineva cat pierde *igi TV datorita PPV-urilor?Dar cat plateste *igi drepturi de retransmisie pentru un film ?
Pronblema care este cea mai proasta este ca in 24 de ore vezi acelasi film si pe DIGI FILM 1 SI 2.Deci sant 4 filme si le vezi pe amindoua posturi.Poate ca ar avea avantaj daca ar face cum este Cine Action de pe D+.Gigi Film 1 normal si filme nonstop iar pe Gigi film 2 +30. Nu aceleasi filme toata saptamina ca se plictiseste omul din prima zi,dar dupa o saptamina.
pai iti dau exemplu HBO care cam face acelasi lucru si ma refer si la genu de filme atunci ce sa zic de digiQuote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Lasa ma HBO ca asta face asa peste tot in Balcani.Ia citeste tu pe undeva daca cineva se plinge de HBO in America ca este mama lor.Germani,Francezi,Italieni,Spanioli,Turci dece nu au HBO
faceam doar o comparatie intre un concern mare ca HBO si digi care sant condusi tot de ro ca nu doar HBO SUA impune filme sa ruleze lol
Sistemul ppv iti permite sa vezi filmul X doar odata, la ora si data solicitata de tine. Adica suni la call center si spui ca vrei sa vezi filmul X care se difuzeaza in aceasta perioada. Ei te informeaza despre datele si orele la care se difuzeaza si pe care gigifilm este si tu alegi. Daca nu te-ai uitat atunci, bye-bye!Quote:
Originally Posted by Turku [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu e o vizionare nonstop! Doar un film la ora stabilita!
Si doar pentru un film vazut o singura data platesti un euroi!
Pe Taquilla sau C+ Action, tu le vizionezi nonstop pentru ca ai key, platitorii vad doar ce platesc! Asa e si cand transmit meciuri.