Ce credeti cuvanul "sex barbatesc"(nu acesta, ma refer la cel care incepe cu P... ) este o vulgaritate?
in alte tari acest cuvant este in linbajul de zi cu zi al fiecarui om, ce se intampla la noi de ce e o vulgaritate?
Printable View
Ce credeti cuvanul "sex barbatesc"(nu acesta, ma refer la cel care incepe cu P... ) este o vulgaritate?
in alte tari acest cuvant este in linbajul de zi cu zi al fiecarui om, ce se intampla la noi de ce e o vulgaritate?
pai simplu,crestere,caracter,ortodoxie,etc dar nu ar trebui deschis un asemenea subiect,insemna ca ne plictisim rau de tot
Chiar, si de ce imnul national nu e cantat de Costi Ionita pe imn de manea? Sau de ce in loc sa ne salutam de dimineata sa ne scuipam pur si simplu. Iar cumparatul permisului auto sa fie legalizat. Si multe altele vor urma...Quote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
nu cred ca e vb de pritiseala ci,dinpotriva cred ca e un subiect tabu din simplul fapt ca, suntem majoritari ortodoxsi si e o chestiune probabil legata deQuote:
Originally Posted by laleauaneagra13 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
caracterul crestin
Sincer sa fiu mai mult imi place engleza americana...acolo o spui direct si nu e problema la noi.....beleaQuote:
Originally Posted by gobi2000 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
la ei "fuck you" e la o***nea zilei, si nu denumeste neaparat "organu' " cu problema ci inseamna de la "du-te naibii" pana la..."esti un cretin", si multe altele :)Quote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Deci da.:)
cuvantul cu "p" e vulgar. si este perceput ca fiind bulgar de majoritatea romanilor
Sincer sa fiu eu il folosesc zilnic de cel putin 2000000 de ori,ex;Quote:
Originally Posted by dannielghi [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
cand mi se opreste masina aiurea,cand imi scapa keya de 13 de la etajul 11,cand nevasta ma trimite la cumparaturi,cand ma bag in piscina si apa e rece,cand beau o bere la halba si e calda,cand merg cu masina prin oras si vad minifustite pe bulevard de intru cu masina-n stalp si ex,ar putea continua,dar.....atentie! cuvintul il folosesc ori in gand cand sunt si alti in preajma ori fff incet sa nu ma auda lumea ca de....ma stiu de baiat cuminte.....:band:
si eu il folosesc foarte des cand nu nimersc gaura
ai grija ca e periculos si intri la beleleQuote:
Originally Posted by spaniolul [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Este un cuvant si atat ......parerea mea:dance:
Deci da.:)
Deci da... :)
asta stiu dar este o vulgaritate sau nu?Quote:
Originally Posted by kristaprim [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Vezi ce-ti spune [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...].Quote:
Apropo, am in portofel si unitatea monetara din Botswana. :)
Croatii sunt chiar mandri de [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] lor. :)
Ce cacaturi am ajuns sa tratam in acest forum...
Nu-i asaaaaa?
Sunteti la sectiunea offtopic. La ce va asteptati?