folicitari prtschimbare!!:clap: mise pare sau chiar se misca mai bine acum?
Printable View
folicitari prtschimbare!!:clap: mise pare sau chiar se misca mai bine acum?
me 2!!
prea marfa :D
multumim, inca lucram la el, daca mai apar mici probleme in noaptea asta va rugam sa ne itelegeti
felicitari
Frumoasa schimbarea!!! Multumim!!
DAMN, NIGGER!!!!!
da' de ce at facut-o asa dintr-o data?
ma speriai cand deschisei....crezui ca e serveru down or smth
mie unu nu-mi place. vreau cum era inainte
Respecte!
Alb cu rosu :) minunat.
Frumos si felicitari.
Week-end placut.
Bafta!
Primul lucru care mi-a venit in cap a fost ca am gresit linkul :D Felicitari si la mai bine :D Dar cine uda hainele noi ? ;)
ok.super!!!!! FELICITARI!!!!
o schimbare bine venita
bravo
Placuta surpriza. FELICITARI !!! echipei RSP si tot respectul pt munca depusa.
Bravo, o sa ne deprindem shi cu asta!!!
Felicitari si toata stima pentru munca depusa !
vezi ca jos in stanga unde scrie red carbon poti schimba pe default si ai varianta veche. inca se lucreazaQuote:
Originally Posted by badeaghio [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
draguta schimbare ... totusi poza din top nu e buna :) incercati cu o poza la rezolutie mare !
wheew super bine asa! merci si baftaQuote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
se aranjeaza, forumul inca nu-i definitivat.
bannerul e pus de proba, asteptam varianta finala de la AaA, caruia dorim sa-i si multumim pe aceasta cale
parca rosu mi se pare cam straniu ao alta culoare ceva? (parerea mea personala oricum apreciez munca voastra)
celelelate fonturi aveau de exemplu scris albastru pe fond bleu, sau verde pe gri, sau alb pe negru. am cautat solutia cea mai putin obositoare atunci cand citesti un post. cu rosu sunt practic liniile de "chenar"
dar sar putea unpic mai inchis?( mi se< pare unpic deranjant la ochii)Quote:
Originally Posted by snow [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]