Cum se face ca, cu intrarea in "ue" suntem atat de spamati ?
Printable View
Cum se face ca, cu intrarea in "ue" suntem atat de spamati ?
Păi ... sunt cetăţeni europeni si au drepturi
Dreptu' sa-i umplu frigiderul!
Dar de ce nu opriti inregistrarile pana se rezolva problemele si puteti sa activati iar filtrele?
PS Oare da cineva click pe linkurile astora?
Am trecut pe reCAPTCHA™ incepand de azi.
Sa vedem.
Cu toate filtrele iar a intrat unul acum ,[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] trebuie umblat la inregistrare pe forum
PS: acum am observat ca a fost sters de @[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...] ,
A mai intrat unul acum [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Mai avem rabdare cateva ore.
Ar fi trebuit sa le ceara autentificare cu poze!
Poate are un bug vBulletin™ Version 4.2.1 .
Ori cum nu sutem siguri care suferim de acesti "spameri" sunt chiar mai multe forumuri in perioada asta care se plang
La inregistrarea pe forum e bine sa existe o 'imagine puzzle', in loc de litere si cifre!
[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Am trecut pe inscrierea aprobata a noilor membrii pana se reolva cuumva problema spammerilor.
Doar la mine nu apare butonul de "edit" la posturi?
Iar au aparut spamari [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
de 10 min tot scriu mesaje pe prima pagina, dar nu vede nimeni ;)
pai nu toti moderatori au drepturi peste toate sectiunile
l-am banat deocamdata pe [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
...ma gandeam eu. Are 50 de posturi in 20 de min
Trecem pe aprobare de posuri?
Opritri inregistrarile o perioada ! Sau aplicati metoda pe baza de invitazie.
Am oprit. Gata.
Ar fi bine, macar la cei nou inscrisi.Quote:
Originally Posted by zildan [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Nu ai ce face cu blocarea inregistrarilor, doar pierzi membri noi.
Botii, vin cand deschizi robinetul si/sau sunt prezenti.
Ar fi recomandat:
- cine nu are niciun mesaj postat, sa poata posta doar la sectiunea de salut - asta sa fie reglementat bine si sa ii apara si lui textul, cand vrea sa posteze altundeva. Un bot oricum nu poate iterpreta textul cu indicatia, ala e bou, daca poate posta, posteaza, daca nu, nu. Dupa ce se trece de prima postare, un "Buna ziua" ceva, sa li se dea voie sa posteze altundeva. In acelasi timp, daca vor sa posteze altundeva, postul sa fie retinut pentru moderare.
si/sau
- la inregistrare sa se puna intrebari de matematica de baza "radical din 1296", etc
si/sau
- eu pe un forum am un script, care confrunta username/adresa de mail/IP cu o baza de date, iar daca doua dintre ele sunt suspecte, atunci inregistrarea se poate aproba doar de catre admini.
Inca 2 centi d`ai mei.
Eliasen402 banat, mare atentie, avem useri fantoma inregistrati care nu au postat inca.