[Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Printable View
6 decembrie 2012 a trecut de mult, si nu s-a auzit nimic
daca ar fi sa fie ar fi bine danu cred ca va fi prea curand
Pană pe 6 dec 2012 trebuia trimisă lista cu numărul de Headenduri. După ce se va centraliza, se vor distribui noile headenduri ca in momentul in care se trece la transmisia DVB-S2 cabliştii să fie pregătiţi.
totul are sens/noul dth de pe 16 est va fi in mpeg4/dvb-s2/asa ca se aliniaza/se apropie lansarea
Nu e mort proiectul ala ?ca de viitor nu pare sa fie.
nu,nu e mort/just wait
Deja se fac contracte cu eventualii viitori distribuitori, e pe vine :)
In cateva lunii isi va trage pantalonii...:)Quote:
Originally Posted by daradici [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Dupa o lunga asteptare !!!!!!!!!! Vine si Antena HD.............
ce-i cu sr -ul ala/e pe satelit pe 16 est?
La mine pe frecventa de mai sus intra vechile canale SD.
Ori ai gresit ceva, ori a fost de test ori e la misto postul.
Imi place logoul GSP de pe smartcard.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Da , GSP care va fi transformat in ZU TV.
Am un tovaras care e la o firma de cablu(nu una de cartier...) si zice ca nici pomeneala de receptoare sau carduri pt intact(chiar dimineata l-am intrebat daca au primit echipamente) nimic...
Nu am gasit nici urma de semnal DVB-S sau S2 pe 11131 V 16593
Coltul stanga,sus contine o imagine aplicata(antetul AG),al 5 -lea paragraf contine cuvantul "present" care nu prea exista in limba romana,asadar...ori e sondaj de piata pe forumurile dedicate ori e un spoof. Vezi foto de la postul#1
aliosatvd, pozele sunt facute de tine?
Nu vreau sa fiu carcotas, dar uitandu`ma mai bine la poze, par sa fie niste hartii/cartoane imprimate. Pozele de acest gen (rezolutie proasta, miscate, lumina proasta) se fac exact in astfel de cazuri, cand se incearca inducerea in eroare.
Cateva observatii:
- contactele de pe smartcard nu luciesc
- distanta dintre logourile A1, A3, etc nu este uniforma
- dreptungiul alb pe care ar veni seria cardului nu mi se pare ca este perfecta + apare un fel de umbra pe marginea ei, ca si cand ar fi o bucata he hartie si nu imprimata.
- acelasi dreptunghi este prea mare fata de suprafata cenzurata (zgaraiata) in paint
- cropul diferit al imaginilor, redenumirea fisierelor pentru mine inseamna o intentie de fotomanipulare (de proasta calitate)
- redenumirea fisierelor, stergerea exifului, etc = fotomanipulare.
Scuze daca ma insel, nu este nimic personal.
Sper că la baza zvonului să nu stea confuzia intre DVB-S2 şi HD. Antena va trece la standardul DVB-S2 dar asta nu inseamnă că va transmite HD. Antena a transmis deja operatorilor de cablu o inştiinţare cu privire la etapele de testare a noilor parametrii de transmisie (14 februarie 2014, intre orele 02:00 - 04:00; 21 februarie 2014, intre orele 02:00 - 04:00; şi 28 februarie 2014, intre orele 02:00 - 04:00 ). Incepand cu 4 martie 2014, orele 02.00, toate canalele vor fi criptate in Conax.
Cei de la UPC au trimis o notificare catre CNA ca ei nu investesc din nou in echipamente (DVB-S2) pentru a distribui canalele Intact, cei de la Intact mizeaza ca fiecare distribuitor CATV este obligat de legea "must carry" sa distribuie aceste canale in reteaua proprie. Cei de la Intact nu asigura echipamentele de receptie, doar smartcardul este dat in custodia operatorului.