Nu era oscam.services de vina
Am incercat multe variante, fara fisierele services,srvid, cu cele de pe net in care intra si pocusul. Care a fost problema la initiatorul topicului?
Desi acum pare ca e lumina am o multime de neclaritati:
1- cat timp emit emm-uri la activare? 2-4 zile cum am auzit la altii, sau 10-15 minute cat cred eu ca e suficient? Inepe procesul la data fixa - 1 ale lunii?
2- e vreo metoda de automatizare sa nu uitam asta - un script care pe data de X sa schimbe pe Pocus si sa verifice ?
3- Am folosit si acum configul RDI E2 Settings_23122012 - care e depasit de evenimente - pe HD nu prindeam decat Sundance. Are cineva o varianta up to date la pocus?
4- ce varianta de schimb recomandati - direct din oscam , prin cccam , alta metoda - sunt in urma cu "moda" de cand nu mai merge dulsi in share
5- ce plugin se foloseste pentru a vedea share -ul din windows - am HTPC si NAS cu mediaserver si as vrea sa le folosesc. Ce plugin-uri considerati folositoare ? Sunt cam multe si nu au descriptii... Foarte folositor mi se pare DDAmir pentru subtitrari cautate pe net si inserate in film (pacat ca nu incearca sa ghiceasca singur sincronizarea (are din epg data aproximativa a inceputului filmului)
6- se mai fac schimburi? eventual astept pe pm idei
multumesc