GSP TV la Akta in loc de davinci laring
Printable View
GSP TV la Akta in loc de davinci laring
confirm pe akta
un post destul de slab
Slab sau bun aseara dupa meci era cautat de multi.Nu stiu de ce,poate din reflex,etc.
e bine ca se poate vedea ca pe dolce mai greu, asa ca akta sau 16 est
Cat o sa mai fie Akta la 5est, in curand o sa ramana doar istorie.
dolce o sa scrie pe ei
Pacat ca au scos din grila Davinci Learning. Mie mi se parea un program foarte educativ pentru copii scolari si nu numai lor.Quote:
Originally Posted by vicu432 [Only registered and activated users can see links. Click Here To Register...]
Davinci este un canal mult mai bun decat GSP.
Da asa este.
pacat de DaVinci , akta a demonstrat de-a lungul vremi ca nu stiu sa-si gestioneze corect platforma si de aici si caderea lor
... dar mai exista vreo locatie unde se mai poate vedea DaVinci Learning cu sub ro?
ar mai fi : satelit Amos 4*W 11258 H 27500 3/4 ... la mine nu a deschis din share dar poate nu am eu cardul corect
La mine in trecut deschidea in conax de la T-Home, acum nu mai stiu...
Da Vinci Learning merge foarte bine de la SatelliteBG dar fără subtitrare in ro.
acuma la akta in grila , dolce sport , euforia tv, p spice ,daring tv
:gathering:
Asa din auzite grila Akta va avea aceleasi canale ca cele de la Dolce,iar in curand se va pozitiona pe 39 antenele de pe 5 est si renuntarea la tp de pe Astra 4A.
..daca o sa faca prostia asta, o sa piarda si ultimi clienti pe care ii au.
Ramane de vazut daca o data cu migrarea se va face simulcrypt la via si conax, sau se vor da receptoare Dolce NDS .
...vor pierde in primul rind abonati care sunt in afara romaniei , in zonele care nu acopera thor (Digitv-Focus) si Hellas(DolceTv) , asia mica , africa...
Pai majoritatea din abonatii Akta sunt in afara granitelor, asa ca ramane de vazut daca au facut o greseala prin achizitionarea Akta si Boom( se stie ca plata se va face catre Akta si Boom per abonat care va semna un nou contract cu Dolce) , cred ca cei care nu se vor indrepta care Dolce se vor indrepta catre UPC si Digi, asa ca se pare ca au ingropat doua DTH deja ingropate, dar nu au castigat mai nimic....